reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak zmienisz prace to dalej bedziesz sie starac? Bo ja jakbym zmienila prace to bede czekac.. Jeszcze nic nie wiadomo:/

Jeśli zmienię prace to pewnie odczekam z miesiąc. Może [emoji51] praca jesst na umowę bezterminowa wiec nie będę się musiała martwić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek, steasznie mi przykro [emoji17]
Trzymaj się dziewczyno

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Witajcie

U mnie dziś 12 dc i prawdopodobnie owulka dziś lub jutro
Bobosexy były eczoraj i będą jutro, bo raz że tak założyłam że w tym cyklu co drugi dzień, bo tak lepsze pleminiki ponoć, to dwa że dziś nie mam siły na nic [emoji57]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Bylam na to przygotowana . Nie poddaję sie i tylko czekam na poronienie i działamy.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Kotek, bardzo mi przykro. Czy myślałaś o badaniach? może niech mąż zrobi badanie nasienia w pierwszej kolejności. Często puste jajo płodowe jest wynikiem wad po stronie mężczyzny. Ponieważ z tego co pamiętam niestety spotyka Cię to nie pierwszy raz warto pomyśleć o diagnostyce, aby uniknąć w przyszłości kolejnego rozczarowania. Strasznie Ci współczuję [emoji20]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek dużo siły.! :*
Ja dzisiaj znowu poklocona z moim, mamm ochotę wyrzucić te kwiaty... kiepski okres w naszym związku. Wrrr..
Brzuch już boli okresowo.

Witajcie ...

widziałam, że pytalyscie o szczegóły ... wyglada na to, ze osoby zainteresowane zrozumiały ... anyway komentarze Lubie, nie lubię etc są jak najbardziej ok. Szczerze nigdy nie zwracałam na to uwagi, poniewaz korzystam z apki w telefonie. I raz weszłam na kompa, poogladalam inne fajne możliwości i co widzę ... "niezbyt mądre" hmm troszkę byłam zaskoczona bo nic ciekawego ani kontrowersyjnego nie pisałam...no cóż. Stąd mój komentarz, że chyba nie jesteśmy tu po to aby się oceniać ....
Sorki staraczki moje kochane ale musiałam to napisać, bo wiem, że jesteśmy tu w zupełnie innym celu ;)

U mnie niespodzianek w tym cyklu nie brakuje. 12dc ciemny test owu, 13dc i 14dc blady wiec juz w 15dc nie robiłam. Coś mnie tknelo I zrobiłam wczoraj 16dc i dziś 17dc i oba znów ciemne [emoji33]
I co ja mam o tym myśleć ... eh Do tego mokro w gaciach ale biały śluz. I jak tu się starać jak się wszystko sypie [emoji17]
Aha i żeby było bardziej cool ... męża nie ma :/Zobacz załącznik 784290

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, znalazłam chwilę i muszę napisać, bo widzę, że zrobiło się niezłe zamieszanie. Muszę przyznać na forum, że to z mojej winy, to ja dałam Emsi tą opinię o której była mowa, tylko nie wiem kiedy i jak??!! Przepraszam Cię kochana najmocniej, ja na prawdę nie wiem kiedy mogłam coś takiego wcisnąć. Ta ocena nie była zamierzona, bo ja nie daję ocen i to musiał być jakiś głupi przypadek, że mi się coś klikło a ja głupia nawet nie zauważyłam.
Przepraszam Was wszystkie za zamieszanie no i Ciebie Emsi oczywiście najbardziej. Gdyby nie to, że napisałaś o tych o cenach, to nie zaczęłabym grzebać na kompie w funkcjach i pewnie cały czas żyłabym w nieświadomości, że mogłam kogoś przez nieuwagę urazić. Przepraszam jeszcze raz, postaram się być bardziej uważna w tym co robię.

reklama
Do góry