reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na moje to 17dc był pik lh.
U mnie był No wczoraj około 14.
12h później bolał mnie brzuch wiec była owulacja. Dlatego dziś to nawet jak Brda przytulasy nic z tego nie Brdzie wiec kolejny cykl stracony także ten [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Macie rację dziewczyny, pewnie to jednak 17dc, no nic tak będę odliczać. Serducha były w 16dc a wcześniej w 12dc wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ... no i teraz te 'świetne' 2 tygodnie :/

Queen powiem Ci, że bym M pogryzla za taki numer w 'ten' dzień ale my staraczki to już desperatki pod tym względem [emoji13]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!
Mam pytanko i prośbę do dziewczyn, które leczą się u endokrynologa i znają trochę na tym temacie. Jak pisałam wcześniej lekarz podejrzewał u mnie problem z tarczycą. Zrobiłam TSH i wyszło 2.080, po miesiącu 2.89, dodam, ze byłam wtechy chora na antybiotyku. Rok temu wynik TSH 2.32 bodajże, wszystkie niby w normie, ale jeśli chodzi o starania to wiadomo. Teraz mam wizytę u endo prywatną na sobotę, zrobiłam wyniki, podam poniżej. Wszystko niby w normie. TSH spadło, może to zasługa witamin z jodem, sama nie wiem.
TSH- 1.520, norma 0,270-4.200
Ft3- 3.13, norma 2-4.40
Ft4- 1.11, norma 0.93-1.70
ATPo- 12, norm 0,00- 34,00
ATg- 18.04, 0.00- 115,00

Co o tym sądzicie? Jest sens iść do endokrynologa?
Gosiu Tsh jak najbardziej w porządku, ale moze idz skonsultuj się z endo. Zbada i bedziesz wiedziala, czy jest się czego obawiać, tym bardziej, że chcesz zajść w ciążę.

Ha! Czyli jednak moje czary zadzialaly
[emoji382][emoji123][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie do końca...u mnie nadal nic :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry