reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Macie rację dziewczyny, pewnie to jednak 17dc, no nic tak będę odliczać. Serducha były w 16dc a wcześniej w 12dc wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ... no i teraz te 'świetne' 2 tygodnie :/

Queen powiem Ci, że bym M pogryzla za taki numer w 'ten' dzień ale my staraczki to już desperatki pod tym względem [emoji13]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi ja mu taka awanturę zrobiłam dzisiaj ze biedny się kajał z pół h. Ale co z tego jak już po
Ptakach ? Ehh zreszta nadal nie mamy wyników nasienia. Dwa tyg będą w ten piątek wiec mam nadzieje ze się pokażą. Od połowy grudnia mam wolne aż 4tyg - L4 wiaodmo [emoji51][emoji23] wiec jak się zrelaksuje to może inaczej podejdę do tematu.

A póki co skupiam się na 2.12. Bo mam rozmowę w sprawie nowej pracy. Chciałabym żeby chociaż to mi wyszło. Bo w obecnej pracy mam dużo stresu plus zmęczenie wiec wiaodmo ze to nie pomaga .,..

Kotek przykro mi ! Tule[emoji173]️ oczywiście możesz do nas dołączyć chociaż wolałybyśmy żeby Cię tu nie było z nami [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy testujesz???
Testowałam już dwa razy i była biel wizira. To pewnie hormony fiksują, bo antykoncepcje odstawiłam półtora miesiąca temu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny u mnie zaczął się jakiś nerw, jak na @. Cycuchy bolą i wszystko mnie wkurza. Termin kolejnej @ wg wyliczeń z ostatnich cykli to 29.11. Chyba aż tak mi się nie przyspieszy ehm. Bo na objawy ciąży to chyba jednak za wcześnie. No chyba, że owulacja była wcześniej. Starania były 10,12 a później dopiero 18. I tak dalej ;) Pierwszy dc 04.10. Doradzicie coś?

Emsi ja mu taka awanturę zrobiłam dzisiaj ze biedny się kajał z pół h. Ale co z tego jak już po
Ptakach ? Ehh zreszta nadal nie mamy wyników nasienia. Dwa tyg będą w ten piątek wiec mam nadzieje ze się pokażą. Od połowy grudnia mam wolne aż 4tyg - L4 wiaodmo [emoji51][emoji23] wiec jak się zrelaksuje to może inaczej podejdę do tematu.

A póki co skupiam się na 2.12. Bo mam rozmowę w sprawie nowej pracy. Chciałabym żeby chociaż to mi wyszło. Bo w obecnej pracy mam dużo stresu plus zmęczenie wiec wiaodmo ze to nie pomaga .,..

Kotek przykro mi ! Tule[emoji173]️ oczywiście możesz do nas dołączyć chociaż wolałybyśmy żeby Cię tu nie było z nami [emoji182]

I dobrze, niech panowie tez poczują troszkę odpowiedzialności hehe

Bardzo dobrze robisz zmieniając tor myślenia, skupisz się teraz na nowej pracy (jestem pewna, że się uda ;) ) a to zawsze przynosi pozytywne skutki w takiej sytuacji. Brawo kochana, tak trzymać ! ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zmienisz prace to dalej bedziesz sie starac? Bo ja jakbym zmienila prace to bede czekac.. Jeszcze nic nie wiadomo:/

reklama
Do góry