reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Macie rację dziewczyny, pewnie to jednak 17dc, no nic tak będę odliczać. Serducha były w 16dc a wcześniej w 12dc wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ... no i teraz te 'świetne' 2 tygodnie :/

Queen powiem Ci, że bym M pogryzla za taki numer w 'ten' dzień ale my staraczki to już desperatki pod tym względem [emoji13]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi ja mu taka awanturę zrobiłam dzisiaj ze biedny się kajał z pół h. Ale co z tego jak już po
Ptakach ? Ehh zreszta nadal nie mamy wyników nasienia. Dwa tyg będą w ten piątek wiec mam nadzieje ze się pokażą. Od połowy grudnia mam wolne aż 4tyg - L4 wiaodmo [emoji51][emoji23] wiec jak się zrelaksuje to może inaczej podejdę do tematu.

A póki co skupiam się na 2.12. Bo mam rozmowę w sprawie nowej pracy. Chciałabym żeby chociaż to mi wyszło. Bo w obecnej pracy mam dużo stresu plus zmęczenie wiec wiaodmo ze to nie pomaga .,..

Kotek przykro mi ! Tule[emoji173]️ oczywiście możesz do nas dołączyć chociaż wolałybyśmy żeby Cię tu nie było z nami [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy testujesz???
Testowałam już dwa razy i była biel wizira. To pewnie hormony fiksują, bo antykoncepcje odstawiłam półtora miesiąca temu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny u mnie zaczął się jakiś nerw, jak na @. Cycuchy bolą i wszystko mnie wkurza. Termin kolejnej @ wg wyliczeń z ostatnich cykli to 29.11. Chyba aż tak mi się nie przyspieszy ehm. Bo na objawy ciąży to chyba jednak za wcześnie. No chyba, że owulacja była wcześniej. Starania były 10,12 a później dopiero 18. I tak dalej ;) Pierwszy dc 04.10. Doradzicie coś?

Emsi ja mu taka awanturę zrobiłam dzisiaj ze biedny się kajał z pół h. Ale co z tego jak już po
Ptakach ? Ehh zreszta nadal nie mamy wyników nasienia. Dwa tyg będą w ten piątek wiec mam nadzieje ze się pokażą. Od połowy grudnia mam wolne aż 4tyg - L4 wiaodmo [emoji51][emoji23] wiec jak się zrelaksuje to może inaczej podejdę do tematu.

A póki co skupiam się na 2.12. Bo mam rozmowę w sprawie nowej pracy. Chciałabym żeby chociaż to mi wyszło. Bo w obecnej pracy mam dużo stresu plus zmęczenie wiec wiaodmo ze to nie pomaga .,..

Kotek przykro mi ! Tule[emoji173]️ oczywiście możesz do nas dołączyć chociaż wolałybyśmy żeby Cię tu nie było z nami [emoji182]

I dobrze, niech panowie tez poczują troszkę odpowiedzialności hehe

Bardzo dobrze robisz zmieniając tor myślenia, skupisz się teraz na nowej pracy (jestem pewna, że się uda ;) ) a to zawsze przynosi pozytywne skutki w takiej sytuacji. Brawo kochana, tak trzymać ! ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zmienisz prace to dalej bedziesz sie starac? Bo ja jakbym zmienila prace to bede czekac.. Jeszcze nic nie wiadomo:/

reklama
Do góry