reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczyny!!! :-)
W sobote skonczylam kuracje z dupkiem i wlasnie dzis, na trzeci dzien od odstawienia dostalam okresu @@@@ Jejejejejejejeeee ;-)
Ciesze sie niezmiernie, bo oznacza to ze jak na kontroli wszystko wyjdzie OK bedziemy mogli wznowic starania o Malenstwo :-)
I teraz pytanie do Was.. Mialam isc na kontrol w 12-13 dc..12 wypada w sobote 13 w niedzielele....moj lekarz w weekend nie przyjmuje......
I co ja mam zrobic isc w 11 ?????????

Ja wyczytałam że w trakcie implantacji należy uważać na sporty i seksy. Ja zaprzstalam biegac od owu. Bo 5 km może trochę wytrzasc kropka jakby co [emoji6]

No mnie troszkę wczoraj poniosło z tym graniem w tenisa. Chociaż w pierwszej ciąży nie wiedziałam, że się udało bo nie było żadnych konkretnych objawow biegalam codziennie po 10km :0. Młody się zagniezdzil i ma się dobrze ☺

Ja tez mam 28 dni ale 14 dc juz jestem po owu. Najczęściej mam 12-13 dc.

1usavcqgt1dml95x.png
Zgadzam się z tobą ja mam owu koło 14-16dc więc tak chodzę do gin bo ile razy poszłam 13 to mówił że tak między 15-16,dc

Hej dziewczyny [emoji3] mnie dzisiaj też pobolewa podbrzuszę a @ ma przyjść w czwartek.. czekam już na nią bo ten cykl był bez starań.. jeżeli teraz nie wyjdzie to pół roku przerwy.. Trzymam kciuki, żeby dla niektórych ten ból brzucha oznaczał ciąże a nie @ [emoji6]

Hej Dziewczyny!!! :-)
W sobote skonczylam kuracje z dupkiem i wlasnie dzis, na trzeci dzien od odstawienia dostalam okresu @@@@ Jejejejejejejeeee ;-)
Ciesze sie niezmiernie, bo oznacza to ze jak na kontroli wszystko wyjdzie OK bedziemy mogli wznowic starania o Malenstwo :-)
I teraz pytanie do Was.. Mialam isc na kontrol w 12-13 dc..12 wypada w sobote 13 w niedzielele....moj lekarz w weekend nie przyjmuje......
I co ja mam zrobic isc w 11 ?????????
Zrobisz jak uważasz jak masz dłuższy cykl to spokojnie w 14,a jak krótki to 11dc lub seks przez weekend i w poniedziałek sprawdzić czy owu była

reklama
Do góry