Dzien dobry. Obudził mnie straszny ból podbrzusza. Nigdy mnie tak nie bolało mam kiepski humor. Mam nadzieje, ze u Was lepiej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wyczytałam że w trakcie implantacji należy uważać na sporty i seksy. Ja zaprzstalam biegac od owu. Bo 5 km może trochę wytrzasc kropka jakby co [emoji6]Nie wiem właśnie czy w sobotę jak pójdę na zumbe to nie zaszkodzi gdyby był fasolek
Ja wyczytałam że w trakcie implantacji należy uważać na sporty i seksy. Ja zaprzstalam biegac od owu. Bo 5 km może trochę wytrzasc kropka jakby co [emoji6]
No mnie troszkę wczoraj poniosło z tym graniem w tenisa. Chociaż w pierwszej ciąży nie wiedziałam, że się udało bo nie było żadnych konkretnych objawow biegalam codziennie po 10km :0. Młody się zagniezdzil i ma się dobrze ☺
Zgadzam się z tobą ja mam owu koło 14-16dc więc tak chodzę do gin bo ile razy poszłam 13 to mówił że tak między 15-16,dcJa tez mam 28 dni ale 14 dc juz jestem po owu. Najczęściej mam 12-13 dc.
U nas 70zlJa płacę 120zl niezależnie ile wizyt monitoringu mam. Najczęściej 3.
Zrobisz jak uważasz jak masz dłuższy cykl to spokojnie w 14,a jak krótki to 11dc lub seks przez weekend i w poniedziałek sprawdzić czy owu byłaHej Dziewczyny!!! :-)
W sobote skonczylam kuracje z dupkiem i wlasnie dzis, na trzeci dzien od odstawienia dostalam okresu @@@@ Jejejejejejejeeee ;-)
Ciesze sie niezmiernie, bo oznacza to ze jak na kontroli wszystko wyjdzie OK bedziemy mogli wznowic starania o Malenstwo :-)
I teraz pytanie do Was.. Mialam isc na kontrol w 12-13 dc..12 wypada w sobote 13 w niedzielele....moj lekarz w weekend nie przyjmuje......
I co ja mam zrobic isc w 11 ?????????
Zrobisz jak uważasz jak masz dłuższy cykl to spokojnie w 14,a jak krótki to 11dc lub seks przez weekend i w poniedziałek sprawdzić czy owu była