prosze Cie nie moge spaaaaacccNo to fajnie Teraz tylko czekać na małego lokatora
Wysypiaj się ile wlezie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prosze Cie nie moge spaaaaacccNo to fajnie Teraz tylko czekać na małego lokatora
Wysypiaj się ile wlezie
Buuu. Mnie już dziś brzuch nie boli, za to cycki dają o sobie znać a nigdy przed @ mnie nie bolały.. nawet sie na brzuchu nie mogę położyć. No cóż czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.U mnie biel wizira znowu.
Założyłam podpaske i czekam, bo tak mnie brzuch rozbolał, 5 razy bardziej, niż zwykle, nie mogę się wyprostowac, ani podnieść. Jakaś masakra.
Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie Lux kochana ;*
Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała
akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie Lux kochana ;*
Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała
Testowałam w piątek i była biel. Dzisiaj termin @ ale na razie cisza, chyba że przyjdzie znienacka jak czołg [emoji16] jak nie przylezie to może jutro, o ile test mi wpadnie w rękę [emoji1]Witam Staraczki!
Emsi co się stało? Chodzi o te znaczki lubię to, super itd? Ja nie zauważyłam jakiegoś złego oceniania. Chyba, ze coś pominęłam.
Windy a Ty testu nie robisz????
akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...
a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....
aaa mozliwe sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....Lux, Spark chyba chodzilo i pieluchy samoróbki skoro jeszcze nie masz w zapasie
Ja nawet nie wiedziałam, że jakaś punktacja jest