reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie :D Lux kochana ;* ;)

Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji :) np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała :)

U mnie biel wizira znowu.

Założyłam podpaske i czekam, bo tak mnie brzuch rozbolał, 5 razy bardziej, niż zwykle, nie mogę się wyprostowac, ani podnieść. Jakaś masakra.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Buuu. Mnie już dziś brzuch nie boli, za to cycki dają o sobie znać a nigdy przed @ mnie nie bolały.. nawet sie na brzuchu nie mogę położyć. No cóż czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie :D Lux kochana ;* ;)

Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji :) np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała :)

To my mamy jakaś punktacje? Czuje sie jak w szkole ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...

a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....

Witam Staraczki!
Emsi co się stało? Chodzi o te znaczki lubię to, super itd? Ja nie zauważyłam jakiegoś złego oceniania. Chyba, ze coś pominęłam.

Windy a Ty testu nie robisz????
Testowałam w piątek i była biel. Dzisiaj termin @ ale na razie cisza, chyba że przyjdzie znienacka jak czołg [emoji16] jak nie przylezie to może jutro, o ile test mi wpadnie w rękę [emoji1]
Asica, Lanvin, nie tak miało być cholera mać [emoji19]
Ja właśnie nie czaje o co chodzi z tymi ocenami... Ja tam nawet nie patrzę na te statystyki, po co to komu? [emoji12] a tak jak wcześniej któraś napisała - nie lubię tego używa się z premedytacją w stosunku do @ i innych dolujacych rzeczy.... No ale może nie o to chodzi, ja już nie wiem.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...

a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....

Lux, Spark chyba chodzilo i pieluchy samoróbki skoro jeszcze nie masz w zapasie :D :D

Lux, Spark chyba chodzilo i pieluchy samoróbki skoro jeszcze nie masz w zapasie :D :D
aaa mozliwe :D sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....

reklama
Do góry