prosze Cie nie moge spaaaaacccNo to fajnie Teraz tylko czekać na małego lokatora
Wysypiaj się ile wlezie
reklama
Spark
Fanka BB :)
Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie Lux kochana ;*
Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała
Też wydaje mi.się, że ktoś dał komuś "nie lubię tego"- zwykle jednak to adekwatne do sytuacji np. "Malpa przyszla :/" -nie lubie tego. A tym, ze poznniej w punktacji pojawia sie ze dostało się negatywną ocenę, to tym bym się akurat nie przejmowała
Asica86
Buuu. Mnie już dziś brzuch nie boli, za to cycki dają o sobie znać a nigdy przed @ mnie nie bolały.. nawet sie na brzuchu nie mogę położyć. No cóż czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.U mnie biel wizira znowu.
Założyłam podpaske i czekam, bo tak mnie brzuch rozbolał, 5 razy bardziej, niż zwykle, nie mogę się wyprostowac, ani podnieść. Jakaś masakra.
Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie Lux kochana ;*
To my mamy jakaś punktacje? Czuje sie jak w szkole
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...Wiesz Nessi, Lux ma papier toaletowy, w razie czego pozyczy swoich majtek a i do własnego łóżka zaprosi dzidzie Lux kochana ;*
a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....
Testowałam w piątek i była biel. Dzisiaj termin @ ale na razie cisza, chyba że przyjdzie znienacka jak czołg [emoji16] jak nie przylezie to może jutro, o ile test mi wpadnie w rękę [emoji1]Witam Staraczki!
Emsi co się stało? Chodzi o te znaczki lubię to, super itd? Ja nie zauważyłam jakiegoś złego oceniania. Chyba, ze coś pominęłam.
Windy a Ty testu nie robisz????
Asica, Lanvin, nie tak miało być cholera mać [emoji19]
Ja właśnie nie czaje o co chodzi z tymi ocenami... Ja tam nawet nie patrzę na te statystyki, po co to komu? [emoji12] a tak jak wcześniej któraś napisała - nie lubię tego używa się z premedytacją w stosunku do @ i innych dolujacych rzeczy.... No ale może nie o to chodzi, ja już nie wiem.
akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...
a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....
Lux, Spark chyba chodzilo i pieluchy samoróbki skoro jeszcze nie masz w zapasie
aaa mozliwe sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....Lux, Spark chyba chodzilo i pieluchy samoróbki skoro jeszcze nie masz w zapasie
Lux, myśle ze to ci moze troche pomoc. Mimo ze u mnie ciązy brak to przygotowania pełną parą xD i generalnie fajny blog, babka fajnie pisze i recenzuje, duzo komentarzy innych mam, moze ci sie spodoba
Link do: Recenzje art. dziecięcych | Dzieciowo mi!
Link do: Recenzje art. dziecięcych | Dzieciowo mi!
reklama
Morela_87
Ja nawet nie wiedziałam, że jakaś punktacja jest