reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, myśle ze to ci moze troche pomoc. Mimo ze u mnie ciązy brak to przygotowania pełną parą :D xD i generalnie fajny blog, babka fajnie pisze i recenzuje, duzo komentarzy innych mam, moze ci sie spodoba ;)

Link do: Recenzje art. dziecięcych | Dzieciowo mi!
o dzieki :) moja bratowka wyprobowala wszystkie, i dade i pampersa, z lidla, z rosmmanna itp i teraz jak wczoraj mala przebieralam to widzialam, ze znow dada :) juz 4 nosi szogun

reklama
o dzieki :) moja bratowka wyprobowala wszystkie, i dade i pampersa, z lidla, z rosmmanna itp i teraz jak wczoraj mala przebieralam to widzialam, ze znow dada :) juz 4 nosi szogun

Wiadomo ze pampersy to jednak najlepszy wybór, choc nie najtanszy... Słyszałam jeszcze o pieluchach z tesco loves baby, bratowa bardzo chwaliła, używała na zmiane pampersów i tych własnie - jedne domowe, jedne do żłobka :D ponoć bardzo podobne chlonnością i wykonaniem do oryginałów, ale ile w tym prawdy to ci nie powiem :D

Wiadomo ze pampersy to jednak najlepszy wybór, choc nie najtanszy... Słyszałam jeszcze o pieluchach z tesco loves baby, bratowa bardzo chwaliła, używała na zmiane pampersów i tych własnie - jedne domowe, jedne do żłobka :D ponoć bardzo podobne chlonnością i wykonaniem do oryginałów, ale ile w tym prawdy to ci nie powiem :D
tesco niby kiedys mialo fajne a sie zepsuly, duzo od dziecka zalezy i jego skory tez :)

tesco niby kiedys mialo fajne a sie zepsuly, duzo od dziecka zalezy i jego skory tez :)

A no widzisz, ile dzieci tyle opinii niestety... Chyba bedziesz musiala wypróbować metode prób i błędów, inaczej nic nie poradzisz :p
EDIT: wątek staraczkowy, a my tu gadu, gadu o pieluchach :D

Ostatnia edycja:
Hej, ledwo Was nadrobilam. Dostałam euthyrox 50 i miałam zawroty głowy, teraz już lepiej. Później spróbuję ogarnąć tabelkę.
aaa mozliwe :D sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....
U mnie dada odparzała małemu pupke, potem przenieśliśmy się na pampersy, a kończymy na tych toujour czy jak im tam z Lidla, bo nic się złego nie dzieje a Dużo tańsze. Ale to każde dziecko ma inaczej więc i tak musisz przetestować, z tym że właśnie slyszlalam od kilku osób ze też miały z dadą problemy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej, ledwo Was nadrobilam. Dostałam euthyrox 50 i miałam zawroty głowy, teraz już lepiej. Później spróbuję ogarnąć tabelkę.

U mnie dada odparzała małemu pupke, potem przenieśliśmy się na pampersy, a kończymy na tych toujour czy jak im tam z Lidla, bo nic się złego nie dzieje a Dużo tańsze. Ale to każde dziecko ma inaczej więc i tak musisz przetestować, z tym że właśnie slyszlalam od kilku osób ze też miały z dadą problemy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
no wlasnie dlugi czas bratowa miala te lidlowskie, ale jednak wrocila do dady, bo niby te lidlowskie zaczely przeciekac po bokach..

akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...

a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....
Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... :) sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...

Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... :) sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...
wiem wiem, ja nie kontaktuje dzis :( nocka ciezka wiec wiesz :D

reklama
aaa mozliwe :D sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....
No ponoc dady tak dobre jak pampersy :) moze wartoo próbować, zawsze to jakas oszczednosc, bo pampers najdrozszy chyba...;)

Do góry