reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, myśle ze to ci moze troche pomoc. Mimo ze u mnie ciązy brak to przygotowania pełną parą :D xD i generalnie fajny blog, babka fajnie pisze i recenzuje, duzo komentarzy innych mam, moze ci sie spodoba ;)

Link do: Recenzje art. dziecięcych | Dzieciowo mi!
o dzieki :) moja bratowka wyprobowala wszystkie, i dade i pampersa, z lidla, z rosmmanna itp i teraz jak wczoraj mala przebieralam to widzialam, ze znow dada :) juz 4 nosi szogun

reklama
o dzieki :) moja bratowka wyprobowala wszystkie, i dade i pampersa, z lidla, z rosmmanna itp i teraz jak wczoraj mala przebieralam to widzialam, ze znow dada :) juz 4 nosi szogun

Wiadomo ze pampersy to jednak najlepszy wybór, choc nie najtanszy... Słyszałam jeszcze o pieluchach z tesco loves baby, bratowa bardzo chwaliła, używała na zmiane pampersów i tych własnie - jedne domowe, jedne do żłobka :D ponoć bardzo podobne chlonnością i wykonaniem do oryginałów, ale ile w tym prawdy to ci nie powiem :D

Wiadomo ze pampersy to jednak najlepszy wybór, choc nie najtanszy... Słyszałam jeszcze o pieluchach z tesco loves baby, bratowa bardzo chwaliła, używała na zmiane pampersów i tych własnie - jedne domowe, jedne do żłobka :D ponoć bardzo podobne chlonnością i wykonaniem do oryginałów, ale ile w tym prawdy to ci nie powiem :D
tesco niby kiedys mialo fajne a sie zepsuly, duzo od dziecka zalezy i jego skory tez :)

tesco niby kiedys mialo fajne a sie zepsuly, duzo od dziecka zalezy i jego skory tez :)

A no widzisz, ile dzieci tyle opinii niestety... Chyba bedziesz musiala wypróbować metode prób i błędów, inaczej nic nie poradzisz :p
EDIT: wątek staraczkowy, a my tu gadu, gadu o pieluchach :D

Ostatnia edycja:
Hej, ledwo Was nadrobilam. Dostałam euthyrox 50 i miałam zawroty głowy, teraz już lepiej. Później spróbuję ogarnąć tabelkę.
aaa mozliwe :D sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....
U mnie dada odparzała małemu pupke, potem przenieśliśmy się na pampersy, a kończymy na tych toujour czy jak im tam z Lidla, bo nic się złego nie dzieje a Dużo tańsze. Ale to każde dziecko ma inaczej więc i tak musisz przetestować, z tym że właśnie slyszlalam od kilku osób ze też miały z dadą problemy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej, ledwo Was nadrobilam. Dostałam euthyrox 50 i miałam zawroty głowy, teraz już lepiej. Później spróbuję ogarnąć tabelkę.

U mnie dada odparzała małemu pupke, potem przenieśliśmy się na pampersy, a kończymy na tych toujour czy jak im tam z Lidla, bo nic się złego nie dzieje a Dużo tańsze. Ale to każde dziecko ma inaczej więc i tak musisz przetestować, z tym że właśnie slyszlalam od kilku osób ze też miały z dadą problemy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
no wlasnie dlugi czas bratowa miala te lidlowskie, ale jednak wrocila do dady, bo niby te lidlowskie zaczely przeciekac po bokach..

akurat "nie lubie tego" nie wchodzi w czerwona punktacje, ja mam negaywne oceny i mam to gdzies jesli mam byc szczera...

a do malego mam bujaczek z funkcja lozeczka i wozek, wiec bedzie miec gdzie spac jesli urodze wczesniej...bez przesady
ne bardzo wiem co ma do tego papier toaletowy i majtki....
Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... :) sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...

Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... :) sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...
wiem wiem, ja nie kontaktuje dzis :( nocka ciezka wiec wiesz :D

reklama
aaa mozliwe :D sama nie wiem jakie pieuchy kupic i tak szukam opinii, pytam bratowej jakie uzywala....nie wiem naprawde..chcialam kupic 1 pampers a 2 dada i zobaczyc, ktore sie przyjma, z kosmetykow mam do malego wszystko na dniach bede zamawiac termometr z apteki internetowej ( okolo 100 zl) a w normalnej cena 130 zl i octanisept musze zamowic....
No ponoc dady tak dobre jak pampersy :) moze wartoo próbować, zawsze to jakas oszczednosc, bo pampers najdrozszy chyba...;)

Do góry