reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się w niedzielna noc, jest 5.40 a mnie znowu dopadła bezsenność [emoji12] myślałam ze to wina @ , ale na razie nic się nie dzieje [emoji16] emsi, o co chodzi?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Witam z rana. Melduję, że test zrobiłam i biel vizira.... A temp od trzech dni 37,1. Wydaje mi się, że przy moich cyklach 31dzień to za szybko. Jak nic się nie wydarzy to koło 40 zrobię znowu. Lanvin a jak u Ciebie??? Trzymam kciuki!!!

Witam z rana. Melduję, że test zrobiłam i biel vizira.... A temp od trzech dni 37,1. Wydaje mi się, że przy moich cyklach 31dzień to za szybko. Jak nic się nie wydarzy to koło 40 zrobię znowu. Lanvin a jak u Ciebie??? Trzymam kciuki!!!

Oj.... nie lubię... ale bedzie dobrze!!!! Czuje moc! Wszystkie szybciutko zajdziemy :)

A gdzie reszta? Spi? Testować!!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Staraczki!
Emsi co się stało? Chodzi o te znaczki lubię to, super itd? Ja nie zauważyłam jakiegoś złego oceniania. Chyba, ze coś pominęłam.

Windy a Ty testu nie robisz????

Witam Staraczki!
Emsi co się stało? Chodzi o te znaczki lubię to, super itd? Ja nie zauważyłam jakiegoś złego oceniania. Chyba, ze coś pominęłam.

Windy a Ty testu nie robisz????

Tez nie wiem o co chodzi.... ja pisze z telefonu i nic nie widzę. Poza tym ja zadaje mnóstwo durnych pytań :) mój mózg sie zepsuł w czasie starania o bobo haha

Tez nie wiem o co chodzi.... ja pisze z telefonu i nic nie widzę. Poza tym ja zadaje mnóstwo durnych pytań :) mój mózg sie zepsuł w czasie starania o bobo haha

Ja mam Was na telefonie, ale nie w aplikacji i pod każdym postem są ikonki do wyboru. Lubię to, nie lubię tego, zabawne, super, popieram, Kocham to, przyda mi się i kilka innych ale według mnie same pozytywne. Dużo dziewczyn to klika z tego co tu widzę, ale tylko w dobrym kontekście. Ja nic nie zauważyłam.

Emsi wstawaj i mow o co chodzi :D

reklama
Do góry