reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O, to super, ze tak mówią :) a to nie wiedzialam nawet. Ja w gazecie kiedys zobaczylam imie Liwia i sie zakochalam... potem wlasnie chcialam bardziej polskie Liliana, ale jk kuzynka tak dala to raczej Liwia mi zostaje :D no i przekonanie chlopa :p a jeszcze wcześniej zajście w ciążę :p matko ile tego dla jednego imienia :p

My jak kupowaliśmy pieska to nasza "corcia' już w rodowodziela miała wpisane Lily rogers wiec u nas jest tylko jedna Lilka ;-) chociaż miał buc Bentley [emoji51] mój M chciał tak syna nazwać w ul OK ale kiedyś chcemy wrócić i raczej w pl by nie przeszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1479547198-sfgyx5.jpeg

To Cie Windy jeszcze podenerwuje troszeczke[emoji14]
To widok latem z mojej pracy :)

Paraplu, wyjdź stąd [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny [emoji3] u mnie leje deszcz.. pogoda straszna.. do tego całą noc bolały mnie migdałki i gardło wiec zapowiada się super..
W ogóle od 4 dni co jakiś czas lekko pobolewa mnie prawy jajnik.. nie wiem co może być tego przyczyna..
widzę, że rozmawiacie na temat imion [emoji3] ja mam w domu Kubusia a córeczkę zawsze chciałam Paulinę albo Milenę aż chłopcem byłoby gorzej.. podoba mi się Max ale u męża to by nie przeszło.. Alex tez super, ale mam juz w rodzinie..
Paraplu, co za widoki [emoji7]

QUOTE="Paraplu, post: 14553521, member: 152208"]
1479547198-sfgyx5.jpeg

To Cie Windy jeszcze podenerwuje troszeczke :p
To widok latem z mojej pracy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Nienawidzę Cię Parapluuuuuuu! :( :p

reklama
Mi dla dziewczynki podobają się 3 imiona: Emilia, Jagoda i Liwia.
Dla chłopca Mikołaj ale mężowi się nie podoba....

Kurczę, chyba jest coś z ciśnieniem tak mnie ręka boli....

Wczoraj rano oczywiście testowałam już na zaś i oczywiście biel haha

Mi dla dziewczynki podobają się 3 imiona: Emilia, Jagoda i Liwia.
Dla chłopca Mikołaj ale mężowi się nie podoba....

Kurczę, chyba jest coś z ciśnieniem tak mnie ręka boli....

Wczoraj rano oczywiście testowałam już na zaś i oczywiście biel haha

Emilka też jest piękne! :) nadalka dc?

Do góry