reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)

reklama
Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)
Trzymam kciuki za Was beda bliźniaki jak nic [emoji5] w końcu będą , mowi sie ze im pozniej ma sie dzieci tym wieksze prawdopodobienstwo ;)

O kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...

13lat do 1 8 to trudny wiek dla chłopców na 15 hormony szaleją no ale trzeba piskromic ich ,i być stanowcza bo mają nad nami przewagę,my i tak ich kochamy bo to nasze dzieci,miłość matki bezcenna

Lepiej zbadac w takim razie we krwi, a najlepiej od razu mutacje genu MTHFR i bedzie jasnosc. :)

Cudne zdjęcie maluszka :):) powodzenia!

Kotek, mocno trzymam kciuki, zeby serduszko ruszylo!!!

U mnie @ sie rozwinęła, nie wiem jak liczyc 1dc, bo wczoraj troszke krwi bylo ze sluzem, w nocy polecialo, ale o ktorej godzinie i czy wczoraj 1dc, czy dzisiaj, nie wiem.
Zakładam, ze wczoraj 1dc.
Takze z mojej przedokresowej owulacji to pewnie nic nie bedzie, bo endometrium nie zdazy sie odbudowac po @. (pomijajac juz fakt, ze przytulanki byly tylko raz, i to prawdopodobnie juz po owu, a poprzednie to 2 tygodnie wczesniej)
Data nastepnej @ wyznaczam na swoje 35. urodziny, 16.12.2016. Cykl starań 14(32)
Orientujesz ile takie badanie kosztuje?

I powiem wam że moje dorosłe dzieci bardzo wspierają nas w tym celu,podczas poronienia w szpitalu były dziewczyny przy mnie i pomagały i mąż,wiem że mam w nich wsparcie,a i jestem babcia 5latki i 18mc dziewczynek,także będzie dobrze nie poddam się
Hihi beda mialy nowa ciocie albo wujka.. Super:) rok 2017 musi byc dla nas szczesliwy;)

reklama
Kochane, tak sobie Was czytam oglądając kolejny raz film z mojego wesela, który dziś odebrałam. Mam łzy w oczach i wiecie co? Zaslugujemy na szczęście. Za każdą z Was trzymam kciuki. Doceniajmy to, co mamy.

Docia, wiem o czym mówisz. Moja mama jeszcze biega na wywiadówki do brata a ja i drugi brat już mamy swoje rodziny. Uda Wam się. :* to piękne mieć takie wsparcie w corkach i mezu. To prawdziwy skarb.

Do góry