Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnićO kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Trzymam kciuki za Was beda bliźniaki jak nic [emoji5] w końcu będą , mowi sie ze im pozniej ma sie dzieci tym wieksze prawdopodobienstwoBardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić
Dzięki kobietko mogą być i bliźniaki będziemy po 2szczesliwi,myśle pozytywnie i tobie też życzę samych radosnych dniTrzymam kciuki za Was beda bliźniaki jak nic [emoji5] w końcu będą , mowi sie ze im pozniej ma sie dzieci tym wieksze prawdopodobienstwo
oczekiwanie
Fanka BB :)
Oj marzenie żeby mieć bliźniaki . Dziewczyny a wy nie wywolujcie tak tych @. Mają być 2 kresecxki a nie krwawienia jakiekolwiek .
13lat do 1 8 to trudny wiek dla chłopców na 15 hormony szaleją no ale trzeba piskromic ich ,i być stanowcza bo mają nad nami przewagę,my i tak ich kochamy bo to nasze dzieci,miłość matki bezcennaO kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...
Orientujesz ile takie badanie kosztuje?Lepiej zbadac w takim razie we krwi, a najlepiej od razu mutacje genu MTHFR i bedzie jasnosc.
Cudne zdjęcie maluszka powodzenia!
Kotek, mocno trzymam kciuki, zeby serduszko ruszylo!!!
U mnie @ sie rozwinęła, nie wiem jak liczyc 1dc, bo wczoraj troszke krwi bylo ze sluzem, w nocy polecialo, ale o ktorej godzinie i czy wczoraj 1dc, czy dzisiaj, nie wiem.
Zakładam, ze wczoraj 1dc.
Takze z mojej przedokresowej owulacji to pewnie nic nie bedzie, bo endometrium nie zdazy sie odbudowac po @. (pomijajac juz fakt, ze przytulanki byly tylko raz, i to prawdopodobnie juz po owu, a poprzednie to 2 tygodnie wczesniej)
Data nastepnej @ wyznaczam na swoje 35. urodziny, 16.12.2016. Cykl starań 14(32)
Musi sie udac.. Nie ma innej opcjiKochana my korzystamy cały czas dzieci już dorosłe a nam brakuje naszego wspólnego staramy się 2lata i wiem że się uda mój mąż mnie wspiera i wierzy że się uda,wszystkim nam tu się uda
Hihi beda mialy nowa ciocie albo wujka.. Super rok 2017 musi byc dla nas szczesliwyI powiem wam że moje dorosłe dzieci bardzo wspierają nas w tym celu,podczas poronienia w szpitalu były dziewczyny przy mnie i pomagały i mąż,wiem że mam w nich wsparcie,a i jestem babcia 5latki i 18mc dziewczynek,także będzie dobrze nie poddam się
reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Kochane, tak sobie Was czytam oglądając kolejny raz film z mojego wesela, który dziś odebrałam. Mam łzy w oczach i wiecie co? Zaslugujemy na szczęście. Za każdą z Was trzymam kciuki. Doceniajmy to, co mamy.
Docia, wiem o czym mówisz. Moja mama jeszcze biega na wywiadówki do brata a ja i drugi brat już mamy swoje rodziny. Uda Wam się. :* to piękne mieć takie wsparcie w corkach i mezu. To prawdziwy skarb.
Docia, wiem o czym mówisz. Moja mama jeszcze biega na wywiadówki do brata a ja i drugi brat już mamy swoje rodziny. Uda Wam się. :* to piękne mieć takie wsparcie w corkach i mezu. To prawdziwy skarb.