reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)

reklama
Bardzo nas wspierają,w działaniach,są dorosłe to inaczej już patrzą na życie i są na swoim,także nam został pusty dom i trzeba go zapełnić:)
Trzymam kciuki za Was beda bliźniaki jak nic [emoji5] w końcu będą , mowi sie ze im pozniej ma sie dzieci tym wieksze prawdopodobienstwo ;)

O kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...

13lat do 1 8 to trudny wiek dla chłopców na 15 hormony szaleją no ale trzeba piskromic ich ,i być stanowcza bo mają nad nami przewagę,my i tak ich kochamy bo to nasze dzieci,miłość matki bezcenna

Lepiej zbadac w takim razie we krwi, a najlepiej od razu mutacje genu MTHFR i bedzie jasnosc. :)

Cudne zdjęcie maluszka :):) powodzenia!

Kotek, mocno trzymam kciuki, zeby serduszko ruszylo!!!

U mnie @ sie rozwinęła, nie wiem jak liczyc 1dc, bo wczoraj troszke krwi bylo ze sluzem, w nocy polecialo, ale o ktorej godzinie i czy wczoraj 1dc, czy dzisiaj, nie wiem.
Zakładam, ze wczoraj 1dc.
Takze z mojej przedokresowej owulacji to pewnie nic nie bedzie, bo endometrium nie zdazy sie odbudowac po @. (pomijajac juz fakt, ze przytulanki byly tylko raz, i to prawdopodobnie juz po owu, a poprzednie to 2 tygodnie wczesniej)
Data nastepnej @ wyznaczam na swoje 35. urodziny, 16.12.2016. Cykl starań 14(32)
Orientujesz ile takie badanie kosztuje?

I powiem wam że moje dorosłe dzieci bardzo wspierają nas w tym celu,podczas poronienia w szpitalu były dziewczyny przy mnie i pomagały i mąż,wiem że mam w nich wsparcie,a i jestem babcia 5latki i 18mc dziewczynek,także będzie dobrze nie poddam się
Hihi beda mialy nowa ciocie albo wujka.. Super:) rok 2017 musi byc dla nas szczesliwy;)

reklama
Kochane, tak sobie Was czytam oglądając kolejny raz film z mojego wesela, który dziś odebrałam. Mam łzy w oczach i wiecie co? Zaslugujemy na szczęście. Za każdą z Was trzymam kciuki. Doceniajmy to, co mamy.

Docia, wiem o czym mówisz. Moja mama jeszcze biega na wywiadówki do brata a ja i drugi brat już mamy swoje rodziny. Uda Wam się. :* to piękne mieć takie wsparcie w corkach i mezu. To prawdziwy skarb.

Do góry