reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Masz już dzieci? Próbowałam odnaleźć w wątku ale za dużo tego :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
A ty jak się czujesz w ciąży kochana

I powiem wam że moje dorosłe dzieci bardzo wspierają nas w tym celu,podczas poronienia w szpitalu były dziewczyny przy mnie i pomagały i mąż,wiem że mam w nich wsparcie,a i jestem babcia 5latki i 18mc dziewczynek,także będzie dobrze nie poddam się

Ciąża była po lekach po 20latach ale obumarla w 11tyg,serduszko już biło,także ta tragedia wbiła nas w ziemię,chodź szczęście przyniosła na 3mc
Bardzo mi przykro. Pytam bo mam takich znajomych co mają tyle lat co ty i mają dwóch dorosłych synów po 23 i 25 lat chyba. Raz poroniła a teraz ma super chłopczyka zdrowego rocznego. Więc wszystko jest jeszcze możliwe i dla Ciebie :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Tak dorosłe 25,24 i 20, mam 2 wspaniałego męża i marzę by mu po 10latach dać dzidziusia,pomógł mi wychować moje czas by on też miał,
O kurcze podziwiam Cie a jak Twoje dzieci maja sie do Waszego.pomysłu ?Wspieraja Cie?
Moj.13 latek jak mu powiedzialam ze bedzie miał kolejnego przyrodniego brata lub siostre to był załamany...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry