reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sama nie wiem bo wczoraj testowalam . Myślę raczej o wizycie u gina za tydzień jak dalej jaśnie pani @ się nie pojawi. Dzięki za kciuki :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Radze Ci powtorzyc test Zanim pojdziesz do gina.. Ja poszłam w 39dc (w 38 kreska byla wyraźna) i po objawach (piersi, pochwa) zapewniała mnie, ze tak - to ciaza, S na usg nie bylo nic widac i powiedziala, ze nie potwierdza ciazy, a do lekarza mam isc po 2 tygodniach. Bez zadnych innych wskazówek .. 210zl skasowała o nara ;)
To byly dluuugie dwa tygodnie. W miedzy czasie test powtórzyłam 2 razy i robilam bete - zeby nie zwariować ;)

reklama
Radze Ci powtorzyc test Zanim pojdziesz do gina.. Ja poszłam w 39dc (w 38 kreska byla wyraźna) i po objawach (piersi, pochwa) zapewniała mnie, ze tak - to ciaza, S na usg nie bylo nic widac i powiedziala, ze nie potwierdza ciazy, a do lekarza mam isc po 2 tygodniach. Bez zadnych innych wskazówek .. 210zl skasowała o nara ;)
To byly dluuugie dwa tygodnie. W miedzy czasie test powtórzyłam 2 razy i robilam bete - zeby nie zwariować ;)
Mój 150 kasuje faktycznie zapłcić tyle i nic sie nie dowiedzieć bezsensu. W takim razie po weekendzie zrobie. Na razie rzygam jak patrze na test już 3 w tym cyklu robiłam ;)

Cześć dziewczyny.
Ja jestem po wizycie u gina.
Pękły dwa pęcherzyki. Także testuje za tydzień ..

Pewnie nic z tego nie będzie, ale nadzieję mam! :)
Dajesz czadu!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ciąża była po lekach po 20latach ale obumarla w 11tyg,serduszko już biło,także ta tragedia wbiła nas w ziemię,chodź szczęście przyniosła na 3mc

Do góry