reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ten cykl juz raczej spalony, @ powinna byc pojutrze.... Wiec niech przyłazi i zaczyna nowy cykl. Albo niech sie faktycznie ten Dziedzic decyduje bo tu osiwieje :D

Najwazniejsze ze ciemnieje :) a kiedy masz wizytę?
Umowilam.sie na.06.12 zeby byl juz 7 tydz skonczony i zeby nie chodzic dwa razy tylko zebybjuz serduszko bylobi zeby mogl lekarz "wszystko" ogladnac

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej a moglabys mi podac nazwe tych lekow na zatoki bo mnie tez mecza...

Jasne, ale raczej bez lekarza sie nie obejdziesz.. :
Ospamox - to antybiotyk
Buderhin - aerozol do nosa
I Quixx - to woda morska - tez do nosa doraźnie..
Z antybiotykiem czekam, az juz wejde w drugi trymestr. Chociaz ginekolog potwierdził, ze moge to brac.

Nimitii dziekuje :) na zdjeciu dokladnie 11t2d
bertha dziekuje :))

Rowniez zajrze do Was w niedziele:) oby testy wszystkie pozytywne :)

Ps. Ja sie swojej ciazy nie spodziewałam. Kilka dni po terminie @ test mi wyszedl negatywny, kolejny powtórzyłam po tygodniu i.. Niespodzianka. ;) dowiedzialam sie w 38dc I obyscie rowniez szybko doczekały 2 kreseczek &&

Ospamox - to antybiotyk
Z antybiotykiem czekam, az juz wejde w drugi trymestr. Chociaz ginekolog potwierdził, ze moge to brac.

Ps. Ja sie swojej ciazy nie spodziewałam. Kilka dni po terminie @ test mi wyszedl negatywny, kolejny powtórzyłam po tygodniu i.. Niespodzianka. ;) dowiedzialam sie w 38dc I obyscie rowniez szybko doczekały 2 kreseczek &&
Dziekuje
poki co caly czas mam nadzieje ze samo przejdzie nie ma w sumie az takiej masakry Quixx juz mam stosuje do tego inhalacje caly czas a ze smaku juz nie mam praktycznie i wechu to moze i lepiej poki co hehe

Ospamox - to antybiotyk

Ja dzisiaj 33dc wczoraj test też negatywny ech.... zabija mnie ta nie pewność :( Piersi nadal nabrzmiałe i bolesne. Osiwieje zanim co do czego ;)

Oj dziewczyny doczekamy się tych dwoch kreseczek:)
Kurcze wczoraj mialam tą pwu, kłucie w prawym jajniku, dzisiaj juz śluz bardziej gęsty.
Coś mnie jednak czasami zakluje lewy jajnik, ale chyba to niemożliwe, że ma to związek z owu prawda?
Kotek trzymaj sie, jesteśmy z Tobą!
Szkoda, że dzisiejsze testy negatywy..

Ja dzisiaj 33dc wczoraj test też negatywny ech.... zabija mnie ta nie pewność :( Piersi nadal nabrzmiałe i bolesne. Osiwieje zanim co do czego ;)
Badz dobrej mysli.. :) ja bylam pewna, ze @ przyjdzie. Kilka cykli wczesniej mi sie zdarzyło, ze sie tak spoznila znacznie, wiec jak test negatywny to pewna bylam, ze to znowu jakis poslizg. Normalnie czulam jakbym zaraz miala dostac @ I chodzilam z podpaskami, zeby sie nie dac zaskoczyc.. Za dlugo to trwalo wiec kolejny test rach - ciach! I jednak bylam zaskoczona :d

Trzymam kciuki :) kiedy znowu testujesz?

Badz dobrej mysli.. :) ja bylam pewna, ze @ przyjdzie. Kilka cykli wczesniej mi sie zdarzyło, ze sie tak spoznila znacznie, wiec jak test negatywny to pewna bylam, ze to znowu jakis poslizg. Normalnie czulam jakbym zaraz miala dostac @ I chodzilam z podpaskami, zeby sie nie dac zaskoczyc.. Za dlugo to trwalo wiec kolejny test rach - ciach! I jednak bylam zaskoczona :d

Trzymam kciuki :) kiedy znowu testujesz?
Sama nie wiem bo wczoraj testowalam . Myślę raczej o wizycie u gina za tydzień jak dalej jaśnie pani @ się nie pojawi. Dzięki za kciuki :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Hej staraczki! Czy któras dzisiaj testowala? Ja powinnam okres dostać wczoraj, ale póki co cisza. Test wczoraj negatywny więc raczej to po prostu chwilowe opóźnienie. Chociaż w sumie nie czuje się okresowo, nawet jak to zwykle bywało nie wyglądam gorzej, przed @ lubią wychodzic mi na twarzy "zachcianki". Ciazowo też się nie czuję niestety,tylko piersi trochę bolą. Już bym wolała żeby ta @ przyszła niż takie robienie sobie zludnej nadziei. Poza tym gdyby coś było to test powinien już byc pozytywny.
Ja testowałam i małpa już przyszła

reklama
Do góry