reklama
No trudno mam doła czekam na małpę,w następnym zaczynam od estofenu clo zobaczymy znowu starania 2lataDocia nosz k... szkoda naprawdę szkoda.
Ja bym chciała nie ja się wręcz domagam pozytywnych testów!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wróciłam od lekarza. Musze przyznać, ze poszło całkiem gładko mimo to, iż nasłuchałam sie ze tak łatwo w Anglii skierowania na badania hormonów sie nie dostaje. Badanie robie w poniedziałek w 21dc a co badamy? Czarna magia.... 17BO, B12, BC, FER, FOL, FSH, G, LFT, LH, PROG, TEST, TSH, UE
Matko, nie mam pojęcia co to, zaraz bede googlowac.
Ciesze sie, moze sie cos ruszy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matko, nie mam pojęcia co to, zaraz bede googlowac.
Ciesze sie, moze sie cos ruszy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Pytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie
Pozdrawiam Was wszystkie
Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie
Pozdrawiam Was wszystkie
W poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianekPytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Pozdrawiam Was wszystkie
KatarzynkaBe
Ojej to bardzo szybko :OW poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianek
Ja juz od jakichś 3 tygodni czuje jakby mi się tam coś obijalo ale jakoś ie zwracała większej uwagi bo uznałam ze to wzdęcia ale od kilku dni czuje mocniej i gdzieś tak od godziny po posiłku :-)
Patrzymy wczoraj z mężem na ten brzuch a tam fik fik i jak była kulka tak zniknela haha mąż się pobeczal
Kamiśka :)
hej
Kotek bardzo wspólczuje dużo siły Ci życzę na te 2 tygodnie.... Trzymaj się dzielnie
Widze zbiorowe testowanie w niedziele trzymam kciuki za tłuste 2 kreseczki u Wszystkich
Tym które satrtują z nowym cyklem starań życzę 2 kresek pod choinką, to najpiękniejszy prezent.
U mnie nadal bez zmian wredna pindzia @ spóźnia się 5 dni wczoraj kolejny test i nadal nic. Chyba coś sie rozregulowało ech... zła jestem bo gdyby przyszła normalnie już bysmy działali w nowym cyklu a tak muszę czekać.
Kotek bardzo wspólczuje dużo siły Ci życzę na te 2 tygodnie.... Trzymaj się dzielnie
Widze zbiorowe testowanie w niedziele trzymam kciuki za tłuste 2 kreseczki u Wszystkich
Tym które satrtują z nowym cyklem starań życzę 2 kresek pod choinką, to najpiękniejszy prezent.
U mnie nadal bez zmian wredna pindzia @ spóźnia się 5 dni wczoraj kolejny test i nadal nic. Chyba coś sie rozregulowało ech... zła jestem bo gdyby przyszła normalnie już bysmy działali w nowym cyklu a tak muszę czekać.
Dopiero 3 więc nie świruje tak bardzo [emoji6] Ale wiadomo ze żal zawsze jest, nieważne który cykl... Mnie dół dopadł po raz pierwszy... No ale wszystko przede mną! [emoji16]Paulina48, ja tak miałam w 26dc plamienie, a potem nic i była z tego ciąża [emoji6]
Windy91, eh.. szkoda.. a który to cykl starań?
[emoji7] [emoji7]Pytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Pozdrawiam Was wszystkie
Nie zawczesnie dobrze że czujesz,1ciaza od 18 kolejne mogą być wcześniejPytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Pozdrawiam Was wszystkie
reklama
Kamiśka :)
My też 3 cykl i trudno mi sie godzić z kolejną porażką no ale co Nas nie zabije to Nas wzmocniDopiero 3 więc nie świruje tak bardzo [emoji6] Ale wiadomo ze żal zawsze jest, nieważne który cykl... Mnie dół dopadł po raz pierwszy... No ale wszystko przede mną! [emoji16]
[emoji7] [emoji7]