reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Musze przyznać, ze poszło całkiem gładko :) mimo to, iż nasłuchałam sie ze tak łatwo w Anglii skierowania na badania hormonów sie nie dostaje. Badanie robie w poniedziałek w 21dc a co badamy? Czarna magia.... 17BO, B12, BC, FER, FOL, FSH, G, LFT, LH, PROG, TEST, TSH, UE

Matko, nie mam pojęcia co to, zaraz bede googlowac.
Ciesze sie, moze sie cos ruszy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy? :)
Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie :)

Pozdrawiam Was wszystkie

Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie :)

Pozdrawiam Was wszystkie
W poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianek :)

W poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianek :)
Ojej to bardzo szybko :O
Ja juz od jakichś 3 tygodni czuje jakby mi się tam coś obijalo ale jakoś ie zwracała większej uwagi bo uznałam ze to wzdęcia :D ale od kilku dni czuje mocniej i gdzieś tak od godziny po posiłku :-)
Patrzymy wczoraj z mężem na ten brzuch a tam fik fik i jak była kulka tak zniknela haha mąż się pobeczal :D

hej :)

Kotek bardzo wspólczuje dużo siły Ci życzę na te 2 tygodnie.... Trzymaj się dzielnie

Widze zbiorowe testowanie w niedziele trzymam kciuki za tłuste 2 kreseczki u Wszystkich :)
Tym które satrtują z nowym cyklem starań życzę 2 kresek pod choinką, to najpiękniejszy prezent.

U mnie nadal bez zmian wredna pindzia @ spóźnia się 5 dni wczoraj kolejny test i nadal nic. Chyba coś sie rozregulowało :( ech... zła jestem bo gdyby przyszła normalnie już bysmy działali w nowym cyklu a tak muszę czekać.

Paulina48, ja tak miałam w 26dc plamienie, a potem nic i była z tego ciąża [emoji6]
Windy91, eh.. szkoda.. a który to cykl starań?
Dopiero 3 więc nie świruje tak bardzo [emoji6] Ale wiadomo ze żal zawsze jest, nieważne który cykl... Mnie dół dopadł po raz pierwszy... No ale wszystko przede mną! [emoji16]

Pozdrawiam Was wszystkie
[emoji7] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Pozdrawiam Was wszystkie
Nie zawczesnie dobrze że czujesz,1ciaza od 18 kolejne mogą być wcześniej

reklama
Do góry