Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No trudno mam doła czekam na małpę,w następnym zaczynam od estofenu clo zobaczymy znowu starania 2lataDocia nosz k... szkoda naprawdę szkoda.
Ja bym chciała nie ja się wręcz domagam pozytywnych testów!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianekPytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie
Pozdrawiam Was wszystkie
Ojej to bardzo szybko :OW poprzedniej ciazy czułam już w 12!!! Lekarz sam mówił, ze mogłam czuć bo na usg Kubuś skakał i odbijać się od ścianek
Dopiero 3 więc nie świruje tak bardzo [emoji6] Ale wiadomo ze żal zawsze jest, nieważne który cykl... Mnie dół dopadł po raz pierwszy... No ale wszystko przede mną! [emoji16]Paulina48, ja tak miałam w 26dc plamienie, a potem nic i była z tego ciąża [emoji6]
Windy91, eh.. szkoda.. a który to cykl starań?
[emoji7] [emoji7]Pytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Ja jestem w 18 i na 100% jestem pewna że mij bobas juz wyczuwalnie i widocznie daje o sobie znać , chociaż wciąż nie mogę w to uwierzyć i wydaje mi się wcześnie
Pozdrawiam Was wszystkie
Nie zawczesnie dobrze że czujesz,1ciaza od 18 kolejne mogą być wcześniejPytanie do obecnych ciężarówek , kiedy zaczęły się czuć ruchy?
Pozdrawiam Was wszystkie
My też 3 cykl i trudno mi sie godzić z kolejną porażką no ale co Nas nie zabije to Nas wzmocniDopiero 3 więc nie świruje tak bardzo [emoji6] Ale wiadomo ze żal zawsze jest, nieważne który cykl... Mnie dół dopadł po raz pierwszy... No ale wszystko przede mną! [emoji16]
[emoji7] [emoji7]