reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha a @ już zawitała ? bo może za wcześnie ta beta ?

@ w srode lub ewentualnie w czwartek. Wczoraj 12dpo. Nie wiem czy sa przypadki zeby była zdrowa ciąża a w 12dpo jeszcze beta z krwi negatywna... znacie? Chyba jedynie w przypadku jak osoba nie wie kiedy owu dokładnie była. Ja wiem.. No chyba ze drugie jajeczko jakimś cudem pózniej pękło i plemniory nagle stary sie mega siłaczami i przeżyły w ciężkich warunkach 3-4 dnia ;) ale to za duzo cudów na raz by musiało sie wydarzyć.

reklama
Mi tam facelle kilka cykli temu pokazało kreskę, nie cień. A na drugi dzien przyszła @ [emoji6]

Mi pokazał facelle tez słaba kreskę w tym cyklu w dzien owulacji :) jednak ten hormon LH i Hcg musza byc podobne skoro tak wyszło.. albo duzo wadliwych testów maja, zbyt czułych.

A czy ktoras z Was brala Duphaston w celu wywolania miesiaczki? Ja biore 2*1 przez 10 dni i zastanawiam sie kiedy ona przyjdzie po odstawieniu ...

Powinna @ przyjść 2-3 dni po odstawieniu, ale znam dziewczyny które czekają i 10dni po odstawieniu dupka.

Powinna @ przyjść 2-3 dni po odstawieniu, ale znam dziewczyny które czekają i 10dni po odstawieniu dupka.

Lo matuchno, po 10 dniach to ja mialam zamiar zacierac rece na owulacje....
Miejmy nadzieje, ze jednak przyjdzie programowo, tak jak piszecie do 3 dni po

reklama
Dziewczyny nie było mi kilka dni i nie nadążam :) naprodukowalyscie o wiele za dużo na moje możliwości :) gratuluje nowych kreseczek i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!
Ja mam dzisiaj 15dc. Zrobiłam test owu. Zerknijcie na zdjęcie i powiedzcie jak myślicie kiedy przewidujecie owu? Moze macie więcej doświadczenia :) przytulanki były dzisiaj rano [emoji9]
1479220657-bordv1.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry