reklama
Emzilka
Fanka BB :)
Dzieki !!No też Ci tego życzę,żeby już tylko z górki było
najgorsze jest właśnie to czekanie
ale po złym zawsze dobre przychodzi
A teścik trzymaj na pewno się nie przeterminuje
Berta wierzę w ciebie końcu nam się udaU mnie w tym cyklu zarówno na facelle, jak i na Nordtest pokazał się miiiiikro cień, a beta <0.100, takze niestety zdarzają się takie klocki. musza te cienie sie powtórzyc i najlepiej ciemnieć, zeby móc w nie uwierzyc.
evelinia
Bertha a @ już zawitała ? bo może za wcześnie ta beta ?U mnie w tym cyklu zarówno na facelle, jak i na Nordtest pokazał się miiiiikro cień, a beta <0.100, takze niestety zdarzają się takie klocki. musza te cienie sie powtórzyc i najlepiej ciemnieć, zeby móc w nie uwierzyc.
Paraplu
Dziewczynki uda sie!!!
Zamowilam testy owulacyjne...oł jeah
od zabiegu kompletnie nie widze kiedy mam plodne :/
Szykuje sie juz na nastepny cykl [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zamowilam testy owulacyjne...oł jeah
od zabiegu kompletnie nie widze kiedy mam plodne :/
Szykuje sie juz na nastepny cykl [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
U mnie w tym cyklu zarówno na facelle, jak i na Nordtest pokazał się miiiiikro cień, a beta <0.100, takze niestety zdarzają się takie klocki. musza te cienie sie powtórzyc i najlepiej ciemnieć, zeby móc w nie uwierzyc.
Mi tam facelle kilka cykli temu pokazało kreskę, nie cień. A na drugi dzien przyszła @ [emoji6]
Czuję się dobrze, nic za specjalnie nie boli, spac juz mi sie nie chce tak bardzo, poza tym ze się zdenerwowalam wczoraj tym moim tsh powyżej 4, dziś nerwów ciąg dalszy bo musiałam zrobić dodatkowe badanie żeby mi ginka dawkę lęku dobrala, to głupia zamiast jechać do enelmedu poszłam do przychodni pod domem i na wynik muszę czekać do jutrzejszego popołudnia. Jeszcze się baby oburzyly ze się zdziwiłam że tak długo muszę czekać na wynik. A kosztuje tyle samo, jak dla mnie żart po prostu.
Planowo za dwa tygodnie mam genetyczne chyba że mi każe się szybciej pojawić z ta tarczyca.Aleksandra kiedy wizyta u lekarza
Też bym sie zdenerwowała. Daj znać co i jak.Czuję się dobrze, nic za specjalnie nie boli, spac juz mi sie nie chce tak bardzo, poza tym ze się zdenerwowalam wczoraj tym moim tsh powyżej 4, dziś nerwów ciąg dalszy bo musiałam zrobić dodatkowe badanie żeby mi ginka dawkę lęku dobrala, to głupia zamiast jechać do enelmedu poszłam do przychodni pod domem i na wynik muszę czekać do jutrzejszego popołudnia. Jeszcze się baby oburzyly ze się zdziwiłam że tak długo muszę czekać na wynik. A kosztuje tyle samo, jak dla mnie żart po prostu.
Planowo za dwa tygodnie mam genetyczne chyba że mi każe się szybciej pojawić z ta tarczyca.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tez widze cien! a ja raczej z tych ślepych