reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie w tym cyklu zarówno na facelle, jak i na Nordtest pokazał się miiiiikro cień, a beta <0.100, takze niestety zdarzają się takie klocki. musza te cienie sie powtórzyc i najlepiej ciemnieć, zeby móc w nie uwierzyc.

reklama
U mnie w tym cyklu zarówno na facelle, jak i na Nordtest pokazał się miiiiikro cień, a beta <0.100, takze niestety zdarzają się takie klocki. musza te cienie sie powtórzyc i najlepiej ciemnieć, zeby móc w nie uwierzyc.
Bertha a @ już zawitała ? bo może za wcześnie ta beta ?

Mi tam facelle kilka cykli temu pokazało kreskę, nie cień. A na drugi dzien przyszła @ [emoji6]

A czy ktoras z Was brala Duphaston w celu wywolania miesiaczki? Ja biore 2*1 przez 10 dni i zastanawiam sie kiedy ona przyjdzie po odstawieniu ...

Aleksandra to już 9 tc wow !!!!!! Jak się czujesz ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję się dobrze, nic za specjalnie nie boli, spac juz mi sie nie chce tak bardzo, poza tym ze się zdenerwowalam wczoraj tym moim tsh powyżej 4, dziś nerwów ciąg dalszy bo musiałam zrobić dodatkowe badanie żeby mi ginka dawkę lęku dobrala, to głupia zamiast jechać do enelmedu poszłam do przychodni pod domem i na wynik muszę czekać do jutrzejszego popołudnia. Jeszcze się baby oburzyly ze się zdziwiłam że tak długo muszę czekać na wynik. A kosztuje tyle samo, jak dla mnie żart po prostu.
Aleksandra kiedy wizyta u lekarza
Planowo za dwa tygodnie mam genetyczne chyba że mi każe się szybciej pojawić z ta tarczyca.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Czuję się dobrze, nic za specjalnie nie boli, spac juz mi sie nie chce tak bardzo, poza tym ze się zdenerwowalam wczoraj tym moim tsh powyżej 4, dziś nerwów ciąg dalszy bo musiałam zrobić dodatkowe badanie żeby mi ginka dawkę lęku dobrala, to głupia zamiast jechać do enelmedu poszłam do przychodni pod domem i na wynik muszę czekać do jutrzejszego popołudnia. Jeszcze się baby oburzyly ze się zdziwiłam że tak długo muszę czekać na wynik. A kosztuje tyle samo, jak dla mnie żart po prostu.

Planowo za dwa tygodnie mam genetyczne chyba że mi każe się szybciej pojawić z ta tarczyca.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Też bym sie zdenerwowała. Daj znać co i jak.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry