Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie było mi kilka dni i nie nadążam naprodukowalyscie o wiele za dużo na moje możliwości gratuluje nowych kreseczek i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!
Ja mam dzisiaj 15dc. Zrobiłam test owu. Zerknijcie na zdjęcie i powiedzcie jak myślicie kiedy przewidujecie owu? Moze macie więcej doświadczenia przytulanki były dzisiaj rano [emoji9]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze motylka... poki co negatyw. Testuj nadal
Tak patrze i patrze na moj gust to jutro jeszcze nie bedzie owulki. Za 2-3 dni obstawiam
Ale wiesz, zaden ekspert ze mnie wnioskuje jedynie na podstawie wlasnych testow owu.
ja z testem ovu nie pomoge bo nie stosuje ....dziewczyny zaczełam brudzić bielizne a nigdy tego nie miałam kolor taki brunatny no i straszna mam wilgoc cały czas mam wrażenie że to już @ leci chociaż termin na 17
Matko..... jeszcze? Mam nadzieje, ze w ciagu 3 dni bedzie bo mąż mi opada z sił haha