reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny napewno wam się uda wkoncu zobaczyć te wymarzone 2 kreseczki. Ja tez działam w tym tamacie jednak trochę z bardziej brutalnej strony ale liczy się efekt. ale nie o to chodzi pisze do was ponieważ poznałam mega super zarabista dziewczynę która pomaga nam starających się w zdobyciuu pieniędzy dla dziecka i jej zapłatą za pomoc jest dalsza rekomendacja a wiadomo nic tak nie pomaga jak poczta pantoflowa dlatego dziewczyny piszcie do niej ze jesteście z tego forum i ze jesteście zainteresowane.
pomoc.mamamamom@gmail.com

Nic z tego nie zrozumiałam [emoji23]

reklama
Haha dobre, widać coś w tym jest :) śpisz z jasnowidzem [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Poważnie miałam z niego ubaw cały dzień :-D wiesz on też zestresowany ,bo ma zawód niekorzystny pracuje jako spawacz i przejmował się trochę więc stąd te sny ;)

Emzilka ja też głównie ich używałam , ale ostatnio pokusiłam się na facelle no i zobaczymy jak się spiszą ;-) ;) mam jeszcze jeden ale dziś M wyślę po doz :-) :)

Ja mam jeden w zapasie, trzymam go na ta odpowiednia chwile ;) byc moze w grudniu przyjdzie na niego pora... Oby ta wstretna @@@@ przyszla po poronieniu....

Ja mam jeden w zapasie, trzymam go na ta odpowiednia chwile ;) byc moze w grudniu przyjdzie na niego pora... Oby ta wstretna @@@@ przyszla po poronieniu....
No też Ci tego życzę,żeby już tylko z górki było ;)
najgorsze jest właśnie to czekanie :sad:
ale po złym zawsze dobre przychodzi o_O
A teścik trzymaj na pewno się nie przeterminuje :-D

Ogólnie zarówno herbata jak i kawa wyplukuja nam witaminy i też zmniejszają ich przyswajanie jak się pije do posilku. Ja ta herbatę pije do towarzystwa tylko przy pogaduszkach ;) kiedyś byłam wrecz uzależniona od herbaty, bez herbaty rano nie mogłam funkcjonować.

Widzę coś :)
Zrobiła bym za dwa dni, jeśli jesteś w stanie wytrzymać bo jutro pewnie podobny bladzioch będzie.

Izabela trzymam kciuki za badanie, niech Cię wylecza porządnie :* żebyś już wszysto było dobrze

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Aleksandra to już 9 tc wow !!!!!! Jak się czujesz ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry