reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny napewno wam się uda wkoncu zobaczyć te wymarzone 2 kreseczki. Ja tez działam w tym tamacie jednak trochę z bardziej brutalnej strony ale liczy się efekt. ale nie o to chodzi pisze do was ponieważ poznałam mega super zarabista dziewczynę która pomaga nam starających się w zdobyciuu pieniędzy dla dziecka i jej zapłatą za pomoc jest dalsza rekomendacja a wiadomo nic tak nie pomaga jak poczta pantoflowa dlatego dziewczyny piszcie do niej ze jesteście z tego forum i ze jesteście zainteresowane.
pomoc.mamamamom@gmail.com

Nic z tego nie zrozumiałam [emoji23]

reklama
Haha dobre, widać coś w tym jest :) śpisz z jasnowidzem [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Poważnie miałam z niego ubaw cały dzień :-D wiesz on też zestresowany ,bo ma zawód niekorzystny pracuje jako spawacz i przejmował się trochę więc stąd te sny ;)

Emzilka ja też głównie ich używałam , ale ostatnio pokusiłam się na facelle no i zobaczymy jak się spiszą ;-) ;) mam jeszcze jeden ale dziś M wyślę po doz :-) :)

Ja mam jeden w zapasie, trzymam go na ta odpowiednia chwile ;) byc moze w grudniu przyjdzie na niego pora... Oby ta wstretna @@@@ przyszla po poronieniu....

Ja mam jeden w zapasie, trzymam go na ta odpowiednia chwile ;) byc moze w grudniu przyjdzie na niego pora... Oby ta wstretna @@@@ przyszla po poronieniu....
No też Ci tego życzę,żeby już tylko z górki było ;)
najgorsze jest właśnie to czekanie :sad:
ale po złym zawsze dobre przychodzi o_O
A teścik trzymaj na pewno się nie przeterminuje :-D

Ogólnie zarówno herbata jak i kawa wyplukuja nam witaminy i też zmniejszają ich przyswajanie jak się pije do posilku. Ja ta herbatę pije do towarzystwa tylko przy pogaduszkach ;) kiedyś byłam wrecz uzależniona od herbaty, bez herbaty rano nie mogłam funkcjonować.

Widzę coś :)
Zrobiła bym za dwa dni, jeśli jesteś w stanie wytrzymać bo jutro pewnie podobny bladzioch będzie.

Izabela trzymam kciuki za badanie, niech Cię wylecza porządnie :* żebyś już wszysto było dobrze

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Aleksandra to już 9 tc wow !!!!!! Jak się czujesz ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry