reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też coś tam widzę , ale to raczej nie to ja słabo w tym m-Cu działałam wydaje mi się ,że to barwnik ;-) ;) u mnie dziś 25 dc 19.11 termin @ jaja sobie dziś zrobiłam tym testem ja w ogóle nie liczę na cokolwiek ;) mam teraz orzech do zgryzienia :-D
Kochana, ja np. nie dzialalam wcale, w takim sensie, że mój nie kończył w środku, ale wiadomo, szansa zawsze jest, później się okaże :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ja też kupię Facelle, czy na nich kreski pokazują się od razu, czy trzeba czekać? Jak byłam w ciąży, to kupowałam jakieś apteczne i od razu się krechy pokazały, a nie wiem jak jest na tych.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dzieki za wypowiedzi odnosnie kawy ;)

Jej ile to trzeba uwazac zeby w tym wszystkim nie zwariowac... Ja pijam jedna kawciie z mlekiem a raczej mleko z kawa rozpuszczalna z rana do sniadanka :-)
Ale powiem wam, ze jak bylam w ciazy to nie mialam ochoty na kawe, bardziej smakowala mi Inka czy Anatol.. A teraz nawet spojtzec na to nie moge, bo mnie mdli na ich widok :-)

Kochana, ja np. nie dzialalam wcale, w takim sensie, że mój nie kończył w środku, ale wiadomo, szansa zawsze jest, później się okaże :-)
Ja to działałam tyle,że mój focha walnął akurat w dni płodne :tak: przytulanki były 30,31,1 a później tylko 4.11 niby kalendarz pokazywał ovulke 5.11 ale obserwowałam śluz i był już mało płodny więc to przytulanie było takie proforma ;) no nic zgłupiałam zobaczę jutro o_O

qdkkx1hpzei65q7s.png

Aleksandrax, poczytaj sobie o zielonej herbacie, bo ona ponoc wyplukuje kwas foliowy, wiec ostrożnie.
Ogólnie zarówno herbata jak i kawa wyplukuja nam witaminy i też zmniejszają ich przyswajanie jak się pije do posilku. Ja ta herbatę pije do towarzystwa tylko przy pogaduszkach ;) kiedyś byłam wrecz uzależniona od herbaty, bez herbaty rano nie mogłam funkcjonować.
Widzę coś :)
Zrobiła bym za dwa dni, jeśli jesteś w stanie wytrzymać bo jutro pewnie podobny bladzioch będzie.

Izabela trzymam kciuki za badanie, niech Cię wylecza porządnie :* żebyś już wszysto było dobrze

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja też kupię Facelle, czy na nich kreski pokazują się od razu, czy trzeba czekać? Jak byłam w ciąży, to kupowałam jakieś apteczne i od razu się krechy pokazały, a nie wiem jak jest na tych.
Te facelle są dobre wiele pozytywnych opinii słyszałam tu na naszym forum wynik już po 3 minutach mam jeszcze jeden bo kupowałam ostatnio w promocji :biggrin2: ale super są testy doz różowe opakowanie mają są strasznie czułe i nie drogie są około 8 zł kosztują ja je sobie chwalę nie pokazywały się na nich przebarwienia :yes: polecam

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ogólnie zarówno herbata jak i kawa wyplukuja nam witaminy i też zmniejszają ich przyswajanie jak się pije do posilku. Ja ta herbatę pije do towarzystwa tylko przy pogaduszkach ;) kiedyś byłam wrecz uzależniona od herbaty, bez herbaty rano nie mogłam funkcjonować.

Widzę coś :)
Zrobiła bym za dwa dni, jeśli jesteś w stanie wytrzymać bo jutro pewnie podobny bladzioch będzie.

Izabela trzymam kciuki za badanie, niech Cię wylecza porządnie :* żebyś już wszysto było dobrze

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Też tak myślę Alexandrax tylko czy głowa da radę i mąż oczywiście ;-) ;) mojemu pierwszy raz w ciągu tych naszych starań przyśnił się test pozytywny ;kilka dni temu ! A ja śmiałam się z niego :eek: może on ma sny prorocze :laugh2: dam znać jakby co ;)

Też tak myślę Alexandrax tylko czy głowa da radę i mąż oczywiście ;-) ;) mojemu pierwszy raz w ciągu tych naszych starań przyśnił się test pozytywny ;kilka dni temu ! A ja śmiałam się z niego :eek: może on ma sny prorocze :laugh2: dam znać jakby co ;)
Haha dobre, widać coś w tym jest :) śpisz z jasnowidzem [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry