reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety - biel vizira - więc czekam już tylko na @. Ma się pojawić dzisiaj - więc następny termin będzie na 11.12 - Alexandrax jakbyś mogła wpisać w tabelkę.
Łee a taką miałam nadzieję :(
Próbuj jeszcze kochana masz takie ładne wyniki ,aż szkoda tych całych zaniechań z Twojej strony ;-) ;) fakt wszystko ma swoją granicę i nie można popadać w paranoję ja też dziś siknęłam ale dla jaj tak jakoś bez nastawienia, a teraz test wyjęłam i o dziwo tak jak wczoraj pisałaś widzę jakiś cień ale to po dobrych dwóch godzinach zobaczyłam więc pewnie to barwnik się osadził :-D ehh ześwirować idzie nic do bani ;) całuję mocno i czekam na wieści, że jednak @ nie przyszła :D

reklama
Nimitti i Queen_b staracie się jednak czy odpuściłyście? Może warto próbowac, bo coś dużo pozytywnych testów się posypało na tym naszym forum. Tu jest dużo pozytywnej ciążowej energii, spróbujcie raz jeszcze! :tak:
Ja po prostu nie liczy dni, nie wiem kiedy mam dni poldne. Będzie co ma być. Czekam na wyniki M bo nawet nie wiadomo czy jest jakaś szansa na naturalne. Muszę psychicznie odpocząć i odpuścić bo zwariować można ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Łee a taką miałam nadzieję :(
Próbuj jeszcze kochana masz takie ładne wyniki ,aż szkoda tych całych zaniechań z Twojej strony ;-) ;) fakt wszystko ma swoją granicę i nie można popadać w paranoję ja też dziś siknęłam ale dla jaj tak jakoś bez nastawienia, a teraz test wyjęłam i o dziwo tak jak wczoraj pisałaś widzę jakiś cień ale to po dobrych dwóch godzinach zobaczyłam więc pewnie to barwnik się osadził :-D ehh ześwirować idzie nic do bani ;) całuję mocno i czekam na wieści, że jednak @ nie przyszła :D
Pokaż no ten cień, może my też zobaczymy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej dziewczyny jestem za kawa piłam co rano czarną parzona,dziś 26dc i jestem w szoku mam ciągnący śluz plodny co jest grane,seksik wczoraj był na wieczór,już powinnam testować jutro a tak nie wiem czy mi się cykl przestawił ostatni był 31,czyli 1 po poronieniu,zgłupiałam co robić
Docia a to nie pozostalosci po stosunku? Ja tak zawsze mam ;)

20161115_103328.jpg
20161115_103634.jpg

to są moje zwidy chyba :-D

Załączniki

• 20161115_103328.jpg
    20161115_103328.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 211
  • 20161115_103634.jpg
    20161115_103634.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 247
Docia u mnie spokój. Postanowiliśmy z mężem że kupimy dom. I na tym teraz się skupiam :) a najśmieszniejsze nadal mam mdłości [emoji23] ale to nie ciąża tylko problemy żołądkowe przez leki :/

Mikaduchna szkoda :(

Bertha a kiedy najlepiej robić badanie na progesteron ?

Ania@ nie ja się już nie staram :)

Evelina udało się !!!

Samotnaja raz to za dużo a dwa... co ty musiałaś biedna przechodzić. Trzymam kciuki!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Docia u mnie spokój. Postanowiliśmy z mężem że kupimy dom. I na tym teraz się skupiam :) a najśmieszniejsze nadal mam mdłości [emoji23] ale to nie ciąża tylko problemy żołądkowe przez leki :/

Mikaduchna szkoda :(

Bertha a kiedy najlepiej robić badanie na progesteron ?

Ania@ nie ja się już nie staram :)

Evelina udało się !!!

Samotnaja raz to za dużo a dwa... co ty musiałaś biedna przechodzić. Trzymam kciuki!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Progesteron przy cyklach 28dni to miedzy 21a23 dc ;)

reklama
Do góry