no bo widocznie wczoraj nie wykryl hormonu hcg a dzis juz takDzięki. Normalnie nie wierzę!!!! Wczoraj rano była biel vizira, nie wiem co mam myślec i brzuch na dole pobolewa, nie mocno troszeczkę i nie cały czas.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no bo widocznie wczoraj nie wykryl hormonu hcg a dzis juz takDzięki. Normalnie nie wierzę!!!! Wczoraj rano była biel vizira, nie wiem co mam myślec i brzuch na dole pobolewa, nie mocno troszeczkę i nie cały czas.
Gratulacje !!!Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.
Dzięki. Normalnie nie wierzę!!!! Wczoraj rano była biel vizira, nie wiem co mam myślec i brzuch na dole pobolewa, nie mocno troszeczkę i nie cały czas.
Wczoraj rano robiłam ten czuły Pepino ten 10/ i była biel vizira, bo się przyglądałam jak to ja, a teraz zrobiłam test Vitam o częstotliwości 25/
Nie no nie wierzę w to!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj mój 25 dzień cyklu
Dzięki. Normalnie nie wierzę!!!! Wczoraj rano była biel vizira, nie wiem co mam myślec i brzuch na dole pobolewa, nie mocno troszeczkę i nie cały czas.
Ciąża super gratuluje !!!!Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.