reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1478536069-1d1mld.jpeg

A to tak apropo testow owu z allegro ten zrobilam przed chwila 10 min temu 24dc. Czyzby tak pozna owulacja w 19 dc tez taki miałam pozniej juz nie robilam bo stwierdzialm ze kreska coraz mocniejsza od kilku kolejnych dni a tu teraz tak dla picu zrobilam i prosze ch6ba przegapilam owu bo przytulanko skpnczylam w 20 dc

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też dziś wychodzi silniejszy 18dc,kurcze co jest

reklama
Przepraszam kobietki, ale cały dzień pobolewa mnie dziś brzuch, okresu brak, właśnie zrobiłam test. Popatrzcie same.

Aaaaaaa super ale się ciesze ogromne gratulacje :*

Ja tez dziś zrobiłam test za namową koleżanek wiedziałam że za wcześnie i biel oczywiście :/ Piersi dalej masakra podbrzusze cały czas daje o sobie znać, już sama nie wiem. Co myślcie o robieniu bety w 23 dc na 28?

Aaaaaaa super ale się ciesze ogromne gratulacje :*

Ja tez dziś zrobiłam test za namową koleżanek wiedziałam że za wcześnie i biel oczywiście :/ Piersi dalej masakra podbrzusze cały czas daje o sobie znać, już sama nie wiem. Co myślcie o robieniu bety w 23 dc na 28?

Z tego co wiem najlepiej robić od 11dpo wiec moze jeszcze poczekaj ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ania!!! Gratuluję! Tak, tak, mówiła, że na pewno nie jest itd. Oj trzeba jednak wierzyć.. a może właśnie lepiej mieć taką niespodziankę? :happy:

Nimiti będzie dobrze :happy: może na razie nie idź na tą obserwacje cyklu, zobaczysz co przyniesie obniżenie TSH :yes:

reklama
Do góry