reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Morela, dla mnie krecha jak najbardziej widoczna. Gratulacje, tym bardziej, że udało się od razu.

U mnie szaleństwa nie ma, objawów ciąży brak. W tym tygodniu @ więc czekam...
Malutki dołeczek jest, ale walczymy dalej o naszego bonusika (tak mawia mój F)

reklama
Nimitii ja jestem uparta i nadal trzymam kciuki! [emoji8]
Najpierw wysyp mamus a teraz staraczek, sporo nas chce prezent pod choinkę [emoji16] [emoji1]

A ja chyba dostaje na głowę. Jak wyluzowalam tak mój mózg płata mi figle... Snily mi się dzisiaj 2 kreseczki, takie szczęśliwa chodziłam aż miałam wrażenie że bije ode mnie jakas aura [emoji6] taki piękny ten sen [emoji17] a tu dopiero 18dc [emoji20]
Wysyłam buziaki w ten pochmurny, do d.py poniedziałek [emoji8] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Też mi się ostatnio śnią testy, albo brzucho... A rano taka skolowana jestem i się zastanawiam, czy to tak naprawdę :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin 14515352 pisze:
A powiedzcie mi, jakiego termometra używacie? Jakiś konkretny polecacie? Stwierdziłam, że w następnym cyklu założę z ciekawości konto na ovufriend i zobaczymy, czy się sprawdzi.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Chcę zrobić dokładnie to samo :)

reklama
Nimitii ja jestem uparta i nadal trzymam kciuki! [emoji8]
Najpierw wysyp mamus a teraz staraczek, sporo nas chce prezent pod choinkę [emoji16] [emoji1]
Tobie 2 kreski a ja juz rodzilam....
A ja chyba dostaje na głowę. Jak wyluzowalam tak mój mózg płata mi figle... Snily mi się dzisiaj 2 kreseczki, takie szczęśliwa chodziłam aż miałam wrażenie że bije ode mnie jakas aura [emoji6] taki piękny ten sen [emoji17] a tu dopiero 18dc [emoji20]
Wysyłam buziaki w ten pochmurny, do d.py poniedziałek [emoji8] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry