reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, wiem że temat testów owulacyjnych wałkujecie codziennie, ale nie wiem, czy dobrze pamiętam. Facelle są ok? Teraz patrzę na stronie Rossmanna, one na serio są takie drogie? 21zl za 5szt?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Wiecie co tak sobie myślę że te objawy na pmsa są okrutne dla kogoś kto oczekuje jakiegokolwiek sygnału że może być w ciąży.
O tak chciałam z rana się pożalić bo dociera do mnie całą siłą że jutro będzie @ i nie mam co sobie nadzieii robić.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kusi Cię zrobić jeszcze jeden test dziś?

km5sio4pghry649q.png

Ja byłam dziś na becie. Jestem zła bo wyniki dopiero jutro rano :( ciężka doba oczekiwania mnie czeka.

km5sio4pghry649q.png
Standardowo tyle czeka się na betę? Dziewczyny tutaj wcześniej pisały, że zazwyczaj czekały do 18, albo do kolejnego dnia, jak Ty. To jest uzależnione od laboratorium, czy standardowo wynik sprawdza się dłużej?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja np. wczoraj robiłam test i w ogóle mnie nie kusi żeby robic kolejny. Więc nie dziwię się nimitti, dzisiaj jestem zajęta i nie myślę o tym. Co ma byc to będzie.

Standardowo tyle czeka się na betę? Dziewczyny tutaj wcześniej pisały, że zazwyczaj czekały do 18, albo do kolejnego dnia, jak Ty. To jest uzależnione od laboratorium, czy standardowo wynik sprawdza się dłużej?

qdkkx1hpzei65q7s.png
u mnie w laboratorium wyniki są po 15 tego samego dnia. ale u siebie niestety nie mogłam robić bo by cala firma wiedziała :)

km5sio4pghry649q.png

Morela jasne że kusi ale czuje jednak że to nie to.

Lanvin czasem w promocji są za 16 zł one naprawdę są dobre. Na betę czeka się różnie to zależy od laboratorium ja robiłam kp o 9 rano miałam już kolo 14 wyniki.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry