reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QU26"Lanvin, post: 14515465, member: 168372"]Przypomnij, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]
25-26.11 :)

reklama
Hej dziewczyny !
Nimitii, przytulam ;* i trzymam kciuki może test wyjdzie po terminie @
Nadalka, mam dokładnie ten sam termometr ! Ale w tym cyklu odpuszczam mierzenie..
morela, ciąża jak nic ! [emoji6]
Dziewczyny wam sie śnią testy a mnie druga noc z rzędu trupy ! Masakraaa!
Kupiłam testy owu facelle.. dziś 11 dc i nie wiem czy dziś robić juz czy poczekać do jutra.. @ zazwyczaj co 28-29dni ale ostatnia była w 26dc..

Spark, ty chyba pytałaś dlaczego moj M nie chce drugiego dziecka.. to nie jest tak ze nie chce w ogóle tylko miedzy nami od pewnego czasu różnie sie układa i stwierdził ze należy najpierw odbudować nasze relacje.. wiem, ze ma racje ale z drugiej strony jest trochę samolubny bo uważa ze przy dwójce dzieci to juz w ogóle nie będę mu czasu poświęcać.. zobaczymy jak to bedzie w tym miesiącu.. a płodne sie zbliżają [emoji30]

Hej dziewczyny :) pogoda masakra jesiennego doła zaczynam łapać

Morela piękna kreseczka też mi się wydaje wyrazniejsza trzymam kciuki za fajna betę. Pierwszy cykl super jest i dla mnie szansa.

U mnie nadal ból piersi i podbrzusza zwariuje :/ A co do kwasu to biorę pregnamed czy jakoś tak

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Morela, dla mnie krecha jak najbardziej widoczna. Gratulacje, tym bardziej, że udało się od razu.

U mnie szaleństwa nie ma, objawów ciąży brak. W tym tygodniu @ więc czekam...
Malutki dołeczek jest, ale walczymy dalej o naszego bonusika (tak mawia mój F)
Zapmarta ściągnęłam Cię myślami, bo my leb w łeb idziemy:happy:u mnie też raczej nic z tego, trochę tylko piersi bola. Czekam na @ i do dzieła:-D jeśli chodzi o sny to dziś też miałam- beta i dwie kreski, a że sny się czyta podobno odwrotnie to czekamy na@:happy:

Mi też kilka dni temu pozytywna beta się snila i wyluzowalam z myśleniem o ciąży bo sny zazwyczaj odwrotnie się sprawdzają.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Spark, ty chyba pytałaś dlaczego moj M nie chce drugiego dziecka.. to nie jest tak ze nie chce w ogóle tylko miedzy nami od pewnego czasu różnie sie układa i stwierdził ze należy najpierw odbudować nasze relacje.. wiem, ze ma racje ale z drugiej strony jest trochę samolubny bo uważa ze przy dwójce dzieci to juz w ogóle nie będę mu czasu poświęcać.. zobaczymy jak to bedzie w tym miesiącu.. a płodne sie zbliżają [emoji30]
Mój też ma mieszane uczucia póki co, muszę z nim w któryś dzień usiąść i przedstawić moją perspektywę. Swoją drogą, trochę to niesprawiedliwe, że to my musimy dostosowywać się do facetów, jak oni będą gotowi, to można się starać, a jak nie, to nie. Przecież czasem starania przedluzaja się w nieskończoność, tak jak mają, niestety niektóre z Was.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry