reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[QU26"Lanvin, post: 14515465, member: 168372"]Przypomnij, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]
25-26.11 :)

reklama
Hej dziewczyny !
Nimitii, przytulam ;* i trzymam kciuki może test wyjdzie po terminie @
Nadalka, mam dokładnie ten sam termometr ! Ale w tym cyklu odpuszczam mierzenie..
morela, ciąża jak nic ! [emoji6]
Dziewczyny wam sie śnią testy a mnie druga noc z rzędu trupy ! Masakraaa!
Kupiłam testy owu facelle.. dziś 11 dc i nie wiem czy dziś robić juz czy poczekać do jutra.. @ zazwyczaj co 28-29dni ale ostatnia była w 26dc..

Spark, ty chyba pytałaś dlaczego moj M nie chce drugiego dziecka.. to nie jest tak ze nie chce w ogóle tylko miedzy nami od pewnego czasu różnie sie układa i stwierdził ze należy najpierw odbudować nasze relacje.. wiem, ze ma racje ale z drugiej strony jest trochę samolubny bo uważa ze przy dwójce dzieci to juz w ogóle nie będę mu czasu poświęcać.. zobaczymy jak to bedzie w tym miesiącu.. a płodne sie zbliżają [emoji30]

Hej dziewczyny :) pogoda masakra jesiennego doła zaczynam łapać

Morela piękna kreseczka też mi się wydaje wyrazniejsza trzymam kciuki za fajna betę. Pierwszy cykl super jest i dla mnie szansa.

U mnie nadal ból piersi i podbrzusza zwariuje :/ A co do kwasu to biorę pregnamed czy jakoś tak

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Morela, dla mnie krecha jak najbardziej widoczna. Gratulacje, tym bardziej, że udało się od razu.

U mnie szaleństwa nie ma, objawów ciąży brak. W tym tygodniu @ więc czekam...
Malutki dołeczek jest, ale walczymy dalej o naszego bonusika (tak mawia mój F)
Zapmarta ściągnęłam Cię myślami, bo my leb w łeb idziemy:happy:u mnie też raczej nic z tego, trochę tylko piersi bola. Czekam na @ i do dzieła:-D jeśli chodzi o sny to dziś też miałam- beta i dwie kreski, a że sny się czyta podobno odwrotnie to czekamy na@:happy:

Mi też kilka dni temu pozytywna beta się snila i wyluzowalam z myśleniem o ciąży bo sny zazwyczaj odwrotnie się sprawdzają.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Spark, ty chyba pytałaś dlaczego moj M nie chce drugiego dziecka.. to nie jest tak ze nie chce w ogóle tylko miedzy nami od pewnego czasu różnie sie układa i stwierdził ze należy najpierw odbudować nasze relacje.. wiem, ze ma racje ale z drugiej strony jest trochę samolubny bo uważa ze przy dwójce dzieci to juz w ogóle nie będę mu czasu poświęcać.. zobaczymy jak to bedzie w tym miesiącu.. a płodne sie zbliżają [emoji30]
Mój też ma mieszane uczucia póki co, muszę z nim w któryś dzień usiąść i przedstawić moją perspektywę. Swoją drogą, trochę to niesprawiedliwe, że to my musimy dostosowywać się do facetów, jak oni będą gotowi, to można się starać, a jak nie, to nie. Przecież czasem starania przedluzaja się w nieskończoność, tak jak mają, niestety niektóre z Was.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry