reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No właśnie z tym owu.. Dziewczyny jak to jest, powiedzcie mi.. Jajnik mnie kłuł w 16 dc, ale według @ owu była w 17dc. Nie mierze temperatury, ani nic takiego.
Jestem dość zielona w tych sprawach. Czytam was, więc już powoli się uczę :-) :)
Moje starania na razie są takie "od tak". Chcemy bardzo dzidzie, ale nie chcemy się napalać, kochać z przymusu, czy coś innego. Będzie to będzie.

Ja teoretycznie 30.11. @@@. To razem działamy. A kiedy Ci owy wypada?
Bulbasek wg kalendarzyka owu wypada 17 bądź 18 listopada. Będziemy działać :tak:

Spark - my jesteśmy w tej samej sytuacji. Ja mam tylko 3cykle mniej od Ciebie. Ale chyba wole ten stan rzeczy niz zobaczyć dwie kreski i cieszyć sie i poronic tak jak dziewczyny wcześniej ... w kazdym razie my tu jest stare wykałaczki bo dosyć ze długo walczymy to o pierwszego dzidziusia ... wydaje mi sie, ze jest lżej starać sie gdy juz jedna pociecha jest. Mam koleżankę, ktora walczy razem ze mną o ciąże. Tylko juz druga. W ogole mamy razem cykle i tak samo owu. Obie wczoraj testowaliśmy. Obie negatywne. Ja załamana a ona na luzie bo zobaczyła jedna kreskę ale za chwile musiała iść do synka i nie Myślała o tym ... a ja przepłakałam całe do południa ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen nie nastawiaj się tak negatywnie, będzie dobrze i w końcu się uda, zobaczysz. Wiem, że za Tobą już tyle cykli, że nadzieja już prawie wygasła, ale w końcu się doczekasz tej małej fasolki :wink:
Chęć zajścia w ciążę równo z koleżanką, to nie jest dobry pomysł :( wiem, bo tak sobie wymyśliłyśmy z koleżanką (tą co wam pisałam) i ona zaszła a ja nie. Trochę smutno, ale to dopiero początek

No właśnie z tym owu.. Dziewczyny jak to jest, powiedzcie mi.. Jajnik mnie kłuł w 16 dc, ale według @ owu była w 17dc. Nie mierze temperatury, ani nic takiego.
Jestem dość zielona w tych sprawach. Czytam was, więc już powoli się uczę :-) :)
Moje starania na razie są takie "od tak". Chcemy bardzo dzidzie, ale nie chcemy się napalać, kochać z przymusu, czy coś innego. Będzie to będzie.

Bulbasek wg kalendarzyka owu wypada 17 bądź 18 listopada. Będziemy działać :tak:

Queen nie nastawiaj się tak negatywnie, będzie dobrze i w końcu się uda, zobaczysz. Wiem, że za Tobą już tyle cykli, że nadzieja już prawie wygasła, ale w końcu się doczekasz tej małej fasolki :wink:
Chęć zajścia w ciążę równo z koleżanką, to nie jest dobry pomysł :( wiem, bo tak sobie wymyśliłyśmy z koleżanką (tą co wam pisałam) i ona zaszła a ja nie. Trochę smutno, ale to dopiero początek

Mi właśnie wypada 16,17. :) Ale też nie mierze temp, nie robię testów owu na luzie. Może tym razem. Nie nakrecam sie, bo M mówi, ze nic z tego nie wyjdzie a tak to na spontanie :)

Musi coś wyjść :)

Sylwia witaj w klubie. U mnie też ból jajnika dzień wcześniej a według @ oraz testow owu była później ... i tez się nad tym zastanawiałam. Kiedys Spark mi pisała, że ból może być dzień przed owu. I tak teraz do tego podchodzę, bo mi się potwierdziło juz dwukrotnie. Zatem ból, tak jak i paski owu, zwiastuja u mnie owu, która się pojawi w ciągu 24-36h [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie co do bólu dzień przed, miałam ostatnie dwa dni... ale nie wiem czy to możliwa owu dzisiaj bo dopiero 9 dc...

Sylwia witaj w klubie. U mnie też ból jajnika dzień wcześniej a według @ oraz testow owu była później ... i tez się nad tym zastanawiałam. Kiedys Spark mi pisała, że ból może być dzień przed owu. I tak teraz do tego podchodzę, bo mi się potwierdziło juz dwukrotnie. Zatem ból, tak jak i paski owu, zwiastuja u mnie owu, która się pojawi w ciągu 24-36h [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas przytulanki były właśnie w dzień bolu jajnika i nic nie wyszło. Nie martwię się tym, bo ten miesiąc był okropny dla moje organizmu. Przeziebienie, ostre zapalenie pecherza, krtan, jelitówka..

reklama
Ohh... Ja co prawda zabiegu nie mialam, tylko poronienie samoistne, ale widze ze bede musiala jeszcze poczekac... A juz myslalam ze bol piersi to dobra oznaka na zblizajaca sie @... No nic, trzeba cierpliwie czekac... Czuje sie jak mala dziewczynka czekajaca na obiecana czekoladke....

Do góry