reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki ! [emoji3] u mnie pogoda straszna.. znowu mam doła bo nie dość, że się przeziębiłam to jeszcze M nadal twierdzi żeby poczekać z drugim dzieckiem eh.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać [emoji27]

reklama
Hej Dziewczyny mogę sie dołączyć??
Jakoś tak przypadkiem znalazłam Wasze forum"próbuje troche poczytać ale ilość postow jest imponujaca. Widze ze to ze tragilam"na"jakis wysyp"przyszlych mamusiek. GRATULACJE :)
Szukam wsparcia mentalnego zeby nie oszalec od tych ciaglych rozczarowan wlasnie czekam na kolejny @ i kolejny tydzien nadzieji doszukiwania sie objawow urojonych czesto gesto jak"sie pozniej okazuje. Mam tez wrazenie ze od tego ciaglego myslenia blokuje sobie sama"te @ przychodza coraz pozniej ok 34 dnia roznie to bywa. Chyba starzeje sie i wiek"nie"sprzyja"juz kolejnej ciazy.
Mam juz dwoch chlopakow 13 i 1rok i 8 miesiecy staramy sie juz od 11miesiecy.
Witaj Wendy83
cieszymy się z dwóch kresek na teście tak jAK nikt i oczywiście wspieramy się w tym trudnym okresie starań :happy:
Dobrze trafiłaś :biggrin2:

Super dobrze wiedziec ze nie jest sie samemu :) bede starala pisac sie na"biezaco na ile"pozwoli"moj Synus.
No to"co czekamy do"kolejnego @ lub nie....

Witam nowe staraczki ! [emoji3] u mnie pogoda straszna.. znowu mam doła bo nie dość, że się przeziębiłam to jeszcze M nadal twierdzi żeby poczekać z drugim dzieckiem eh.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać [emoji27]
Kochana a podaje jakiś powód dlaczego nie ?

Cykle od 31 dnia plamienia przez 3 i dopiero"w 34dc normalne krwawienie przed zajscie w 2 ciaze cyle"piekne co 28 dni chyba jeszcze musze poczekac az sie znowu unormuja."owulacja wg testow 19 20 dc roznie.

reklama
A co do tej owulacji to wydaje mi sie ze jest za pozno ze endo jest juz za stare i dlatego nic z tego noe wychodzi. Probowalam"juz pic ziola"ojca Sroki niektore dziewczyny pisza ze pomagaja mi nie pomogly zadnych lekow nie biore mam luteine dosc sporo w domu ale jakos liczze ze samo sie unormuje na poczatku roku probowalam"przez 2 cykle ja brac ale @ przychodzil mega roznie w 19 dniu itp wiec przestalam wierzac ze samo sie unormuje jak widac nie chce.

Do góry