reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki ! [emoji3] u mnie pogoda straszna.. znowu mam doła bo nie dość, że się przeziębiłam to jeszcze M nadal twierdzi żeby poczekać z drugim dzieckiem eh.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać [emoji27]

reklama
Hej Dziewczyny mogę sie dołączyć??
Jakoś tak przypadkiem znalazłam Wasze forum"próbuje troche poczytać ale ilość postow jest imponujaca. Widze ze to ze tragilam"na"jakis wysyp"przyszlych mamusiek. GRATULACJE :)
Szukam wsparcia mentalnego zeby nie oszalec od tych ciaglych rozczarowan wlasnie czekam na kolejny @ i kolejny tydzien nadzieji doszukiwania sie objawow urojonych czesto gesto jak"sie pozniej okazuje. Mam tez wrazenie ze od tego ciaglego myslenia blokuje sobie sama"te @ przychodza coraz pozniej ok 34 dnia roznie to bywa. Chyba starzeje sie i wiek"nie"sprzyja"juz kolejnej ciazy.
Mam juz dwoch chlopakow 13 i 1rok i 8 miesiecy staramy sie juz od 11miesiecy.
Witaj Wendy83
cieszymy się z dwóch kresek na teście tak jAK nikt i oczywiście wspieramy się w tym trudnym okresie starań :happy:
Dobrze trafiłaś :biggrin2:

Super dobrze wiedziec ze nie jest sie samemu :) bede starala pisac sie na"biezaco na ile"pozwoli"moj Synus.
No to"co czekamy do"kolejnego @ lub nie....

Witam nowe staraczki ! [emoji3] u mnie pogoda straszna.. znowu mam doła bo nie dość, że się przeziębiłam to jeszcze M nadal twierdzi żeby poczekać z drugim dzieckiem eh.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać [emoji27]
Kochana a podaje jakiś powód dlaczego nie ?

Cykle od 31 dnia plamienia przez 3 i dopiero"w 34dc normalne krwawienie przed zajscie w 2 ciaze cyle"piekne co 28 dni chyba jeszcze musze poczekac az sie znowu unormuja."owulacja wg testow 19 20 dc roznie.

reklama
A co do tej owulacji to wydaje mi sie ze jest za pozno ze endo jest juz za stare i dlatego nic z tego noe wychodzi. Probowalam"juz pic ziola"ojca Sroki niektore dziewczyny pisza ze pomagaja mi nie pomogly zadnych lekow nie biore mam luteine dosc sporo w domu ale jakos liczze ze samo sie unormuje na poczatku roku probowalam"przez 2 cykle ja brac ale @ przychodzil mega roznie w 19 dniu itp wiec przestalam wierzac ze samo sie unormuje jak widac nie chce.

Do góry