Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Wendy83Hej Dziewczyny mogę sie dołączyć??
Jakoś tak przypadkiem znalazłam Wasze forum"próbuje troche poczytać ale ilość postow jest imponujaca. Widze ze to ze tragilam"na"jakis wysyp"przyszlych mamusiek. GRATULACJE
Szukam wsparcia mentalnego zeby nie oszalec od tych ciaglych rozczarowan wlasnie czekam na kolejny @ i kolejny tydzien nadzieji doszukiwania sie objawow urojonych czesto gesto jak"sie pozniej okazuje. Mam tez wrazenie ze od tego ciaglego myslenia blokuje sobie sama"te @ przychodza coraz pozniej ok 34 dnia roznie to bywa. Chyba starzeje sie i wiek"nie"sprzyja"juz kolejnej ciazy.
Mam juz dwoch chlopakow 13 i 1rok i 8 miesiecy staramy sie juz od 11miesiecy.
Witamy i zapraszamy do naszego cieplutkiego gronaWitam Wszystkie przyszłe mamy !!!
Moge sie do Was dołączyć ?
Potrzebuje wsparcia w staraniach...
Ilu dniowe cykle, kiedy testujesz ?33 lata 24 dc
Ola trzymam kciuki mocno, żeby wszystko było ok. Jestem pewna, że na pewno będzie [emoji4]
Ania tule...pewnie chcesz dołączyć do paczki 'sierpniowek' [emoji12]
I dla mnie trzymajcie miejsce
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a podaje jakiś powód dlaczego nie ?Witam nowe staraczki ! [emoji3] u mnie pogoda straszna.. znowu mam doła bo nie dość, że się przeziębiłam to jeszcze M nadal twierdzi żeby poczekać z drugim dzieckiem eh.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać [emoji27]