To nawet nie wyglada ze robię z sypialni laboratorium, gdyż sex uprawiamy naprawdę z przyjemności, na spontana... Nie tylko w dni płodne. Tylko własnie po dniach płodnych ja juz sobie wkręcam ciaze... Lekko mnie brzuch zakłuje i juz sobie mowię ze na pewno ciąża. Czy to tez moze mieć wpływ ze sie nie uda ?
reklama
Spark
Fanka BB :)
Emsiiii marzę o takim prezencie na mikołaja Ale liczyłam, że jeśli cykle znów 28 dni, to jak teraz się nie uda to w grudniu testowałabym 24 grudnia- ewentualnie mogę mieć prezent na Święta Bożego Narodzenia haha xD
Choć wiadomo, wolę Mikołaja
Choć wiadomo, wolę Mikołaja
Spark
Chyba większość z nas tak niestety ma.... Ponoć"głowa" ma duże znaczenie w zajściu...To nawet nie wyglada ze robię z sypialni laboratorium, gdyż sex uprawiamy naprawdę z przyjemności, na spontana... Nie tylko w dni płodne. Tylko własnie po dniach płodnych ja juz sobie wkręcam ciaze... Lekko mnie brzuch zakłuje i juz sobie mowię ze na pewno ciąża. Czy to tez moze mieć wpływ ze sie nie uda ?
Queeen estrofem to lek na poprawę endometrium, warto go brać przy clo, bo clo często "psuje" endometrium i wtedy jest problem z zagnieżdżeniem... Ja po clo np endo miałam 2 mm w 12 dc ;/ gdzie powinno mieć koło 8-9
Jak będę na święta w Pl to sprawdzę jak to u mnie wyglada. Bo w uk to nie ma szans. W maju było wszystko książkowo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Sprawdź sprawdź U mnie clo stopniowo "psuło" endometrium, tak naprawdę po 4 cyklach z clo doszło do takiego masakrycznego stanu to endometrium, wcześniej lekko cieńsze i tyle. Także warto to kontrolowaćJak będę na święta w Pl to sprawdzę jak to u mnie wyglada. Bo w uk to nie ma szans. W maju było wszystko książkowo.
I weź znajdź złoty środek na nie myślenie ... Buu
4cs Boże kiedy to było :-) wtedy nawet nie liczyłam dni, nie mierzyłem temp ani nic... po 27cyklach zaczynam wariować wiec tez muszę wyluzować.
Emsi*
Fidzia absolutnie masz rację !!! Ja też mam taki plan i serduszkowac niezależnie od dni ... zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6]Witaj, mają rację Twoi najbliżsi. Ja wyluzowalam trochę, przestałam liczyć, doszukiwać się, testować. Jest ok, zagladam tu do dziewczyn, cieszę się bardzo z coraz to większej liczby dwóch kreseczek, ale jeśli chodzi o mnie to na luzie, wierzę, że się uda i tyle. Tobie życzę cierpliwości cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Pozdrawiam
I w krzaki na forum tez chować się nie będę ... bo bardzo lubię nasze staraczki i gorąco każdej kibicuje [emoji1]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Gratulacje , jakie piękne kreskiJeny dziewczyny jestem w ciazy patrzcie jakie krechy
Zobacz załącznik 781401
Boziu kochana cudowne wieści
Właśnie próbuję was nadrobić , a tu taka niespodzianka
Ściskam
reklama
Sprawdź sprawdź U mnie clo stopniowo "psuło" endometrium, tak naprawdę po 4 cyklach z clo doszło do takiego masakrycznego stanu to endometrium, wcześniej lekko cieńsze i tyle. Także warto to kontrolować
Ja brałam tylko 2 cykle clo. Wiec mam nadzieje ze sie nie zepsuło rak bardzo ! A jesli tak to jak Ci je ratowali ?