reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Emsiiii marzę o takim prezencie na mikołaja :D Ale liczyłam, że jeśli cykle znów 28 dni, to jak teraz się nie uda to w grudniu testowałabym 24 grudnia- ewentualnie mogę mieć prezent na Święta Bożego Narodzenia haha xD
Choć wiadomo, wolę Mikołaja :D
Może i być pod choinkę .... ważne aby nasze marzenia się spełniły jeszcze w tym roku ! [emoji38]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

4cs Boże kiedy to było :-) wtedy nawet nie liczyłam dni, nie mierzyłem temp ani nic... po 27cyklach zaczynam wariować wiec tez muszę wyluzować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma chyba co liczyć i sprawdzać. Tylko na luzie podejść do tego i wtedy samo zaskoczy
Za duzo stresu przy sprawdzaniu i oczekiwaniu.

Hej dziewczyny! Czy mozna dolaczyc do Was?
Mam na imie Emilia, mam 28 lat, 23 pazdziernika poronilam w 7 tyg moja pierwsz ciaze, ktora byla tak zwanym zlotym strzalem, gdyz to byl pierwszy cykl w ktorym postanowilismy sie postarac o nasze malenstwo... Jak sie okazalo byla to ciaza blizniacza i prawdopodobnie dlatego doszlo do poronienia~ zbyt duze obciazenie organizmu, jestem bardzo drobna... Czekamy teraz na wyniki histopatologiczne i wizyte u lekarz, ktory mam nadzieje da nam zielone swiatlo do dalszego dzialania ❤ oczywiscie czekam rowniez na pierwsza @ po poronieniu jak na zbawienie, psychicznie czuje sie juz gotowa na druga ciaze... Mam nadzieje, ze na swieta zrobie mezusiowi prezent w postaci testu

Mam na imie Emilia, mam 28 lat, 23 pazdziernika poronilam w 7 tyg moja pierwsz ciaze, ktora byla tak zwanym zlotym strzalem, gdyz to byl pierwszy cykl w ktorym postanowilismy sie postarac o nasze malenstwo... Jak sie okazalo byla to ciaza blizniacza i prawdopodobnie dlatego doszlo do poronienia~ zbyt duze obciazenie organizmu, jestem bardzo drobna... Czekamy teraz na wyniki histopatologiczne i wizyte u lekarz, ktory mam nadzieje da nam zielone swiatlo do dalszego dzialania ❤ oczywiscie czekam rowniez na pierwsza @ po poronieniu jak na zbawienie, psychicznie czuje sie juz gotowa na druga ciaze... Mam nadzieje, ze na swieta zrobie mezusiowi prezent w postaci testu
Trzymam mocno kciuki !
To byłby najwspanalszy prezent z możliwych ❤️
Sama taki chce dostać !

reklama

Hej Emilia ;) zapraszamy :) ciąża blizniacza, do tego pierwsza jest zawsze ciąża wysokiego ryzyka. Cieszę się, ze myślisz o tym, co będzie. Oby @ zaraz powróciła i działaj dalej :) Powodzenia!!! :)

Do góry