reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To nawet nie wyglada ze robię z sypialni laboratorium, gdyż sex uprawiamy naprawdę z przyjemności, na spontana... Nie tylko w dni płodne. Tylko własnie po dniach płodnych ja juz sobie wkręcam ciaze... Lekko mnie brzuch zakłuje i juz sobie mowię ze na pewno ciąża. Czy to tez moze mieć wpływ ze sie nie uda ?

reklama
Emsiiii marzę o takim prezencie na mikołaja :D Ale liczyłam, że jeśli cykle znów 28 dni, to jak teraz się nie uda to w grudniu testowałabym 24 grudnia- ewentualnie mogę mieć prezent na Święta Bożego Narodzenia haha xD
Choć wiadomo, wolę Mikołaja :D

To nawet nie wyglada ze robię z sypialni laboratorium, gdyż sex uprawiamy naprawdę z przyjemności, na spontana... Nie tylko w dni płodne. Tylko własnie po dniach płodnych ja juz sobie wkręcam ciaze... Lekko mnie brzuch zakłuje i juz sobie mowię ze na pewno ciąża. Czy to tez moze mieć wpływ ze sie nie uda ?
Chyba większość z nas tak niestety ma.... Ponoć"głowa" ma duże znaczenie w zajściu...

Queeen estrofem to lek na poprawę endometrium, warto go brać przy clo, bo clo często "psuje" endometrium i wtedy jest problem z zagnieżdżeniem... Ja po clo np endo miałam 2 mm w 12 dc ;/ gdzie powinno mieć koło 8-9

Jak będę na święta w Pl to sprawdzę jak to u mnie wyglada. Bo w uk to nie ma szans. W maju było wszystko książkowo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak będę na święta w Pl to sprawdzę jak to u mnie wyglada. Bo w uk to nie ma szans. W maju było wszystko książkowo.

Sprawdź sprawdź ;) U mnie clo stopniowo "psuło" endometrium, tak naprawdę po 4 cyklach z clo doszło do takiego masakrycznego stanu to endometrium, wcześniej lekko cieńsze i tyle. Także warto to kontrolować ;)

Witaj, mają rację Twoi najbliżsi. Ja wyluzowalam trochę, przestałam liczyć, doszukiwać się, testować. Jest ok, zagladam tu do dziewczyn, cieszę się bardzo z coraz to większej liczby dwóch kreseczek, ale jeśli chodzi o mnie to na luzie, wierzę, że się uda i tyle. Tobie życzę cierpliwości cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Pozdrawiam
Fidzia absolutnie masz rację !!! Ja też mam taki plan i serduszkowac niezależnie od dni ... zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6]
I w krzaki na forum tez chować się nie będę ... bo bardzo lubię nasze staraczki i gorąco każdej kibicuje [emoji1]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sprawdź sprawdź ;) U mnie clo stopniowo "psuło" endometrium, tak naprawdę po 4 cyklach z clo doszło do takiego masakrycznego stanu to endometrium, wcześniej lekko cieńsze i tyle. Także warto to kontrolować ;)

Ja brałam tylko 2 cykle clo. Wiec mam nadzieje ze sie nie zepsuło rak bardzo ! A jesli tak to jak Ci je ratowali ?

Do góry