gratulacjePocieszyłaś mnie bo dziś mam 25 dc i nadal bladzioch chociaż chyba mocniejszy niż wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjePocieszyłaś mnie bo dziś mam 25 dc i nadal bladzioch chociaż chyba mocniejszy niż wczoraj
Dzięki dziewczyny.
Pocieszyłaś mnie bo dziś mam 25 dc i nadal bladzioch chociaż chyba mocniejszy niż wczoraj
Bardzo ladna kreska nie stresuj się, wiem łatwo powiedzieć.Dziś mam 25 dc. Jutro na betę i wszystko będzie jasne. A do tego czasu chyba padne z nerwów.
Bardzo ladna kreska nie stresuj się, wiem łatwo powiedzieć.
Ja mam w poniedziałek kolejne usg i spać nie mogę z nerwów.
Mam nadzieję że odetchne jak teraz będzie ok. Poprzednia się zatrzymała jak zarodek miał 1cm więc to by wypadało właśnie teraz między tymi usg, dlatego się stresuje.Kochana po co się denerwować na zapas? Przecież wszystko jest ok.
trzymam kciuki za usg, wszystko bedzie dobrze!!!!!Bardzo ladna kreska nie stresuj się, wiem łatwo powiedzieć.
Ja mam w poniedziałek kolejne usg i spać nie mogę z nerwów.
Mam nadzieję że odetchne jak teraz będzie ok. Poprzednia się zatrzymała jak zarodek miał 1cm więc to by wypadało właśnie teraz między tymi usg, dlatego się stresuje.
Estrofen też jest na pobudzenie jajników do produkcjiA co to jest estrofen i na co sie bierze ? Dupka tez dostałam ale zapomniałam jak dawkować wiec wolałam nie brać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom