W takiej sytuacji estrofen od 3dc co 2dni do 11dc,clo od 5do 9,i duphaston od 17do 27,Brałam tylko clo na podrasownie owulacji. Bo jakiejś potrzeby czy wskazań medycznych bie miałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Tak kochana !!! Absolutnie !
I nasza bertha, Matka Chrzestna naszego wątku [emoji4]
Bertha mam pytanie jak według Ciebie jest bardziej wskazane codziennie staranka czy co drugi dzień? Czytałam juz różne opinie i sama już nie wiem ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
W takiej sytuacji estrofen od 3dc co 2dni do 11dc,clo od 5do 9,i duphaston od 17do 27,
A co to jest estrofen i na co sie bierze ? Dupka tez dostałam ale zapomniałam jak dawkować wiec wolałam nie brać.
Sarat, ciebie to w tyłek kopnac za te testy i stresy [emoji16] Ale grunt ze się uspokoilas.
Ja zaczynam odliczanie do @, faza lutealna ponoć rozpoczęta [emoji1]
Dziewczyny, pytanie mam. Biorę Femibion classic, chciałam jeszcze zacząć brać magnez, po składzie chyba najlepiej *spam*. Ale tam jest jesZcze kwas foliowy... Nie za dużo tego? Wiem że niby nadmiar się wydala, ale już sama nie wiem, żeby nie przedobrzyc. Bo to Jeszce gorzej będzie...
Ja zaczynam odliczanie do @, faza lutealna ponoć rozpoczęta [emoji1]
Dziewczyny, pytanie mam. Biorę Femibion classic, chciałam jeszcze zacząć brać magnez, po składzie chyba najlepiej *spam*. Ale tam jest jesZcze kwas foliowy... Nie za dużo tego? Wiem że niby nadmiar się wydala, ale już sama nie wiem, żeby nie przedobrzyc. Bo to Jeszce gorzej będzie...
Och, jak ja czekam na te bolace sutki! [emoji23]Mnie nigdy wcześniej sutki nie bolały za to teraz zaczęły boleć ,juz od kilku dni je czuje miałaś tak kiedys ? Moze to jednak dobry znak ze cos sie tam dzieje ja dalej wierze ze bedzie u Ciebie pozytyw
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Och, jak ja czekam na te bolace sutki! [emoji23]
Oj nie czekasz ! Wierz mi wkurzają na maxa ! Bolą i przeszkadzają a ciąży brak. Wtedy jeszcze bardziej denerwują. Whhh
Bulbasek
Nimitii dużo siły i cierpliwości życzę [emoji6]
Sarat wszystko wygląda jak najbardziej ok ... cieszcie się kochani ile wlezie ... takie chwile się pamięta całe życie [emoji6]
U mnie w końcu @ przyszła ... data następnej 04.12 ... I niech nie waży się pokazać! Ja Lui Siwa Bulbasek Spark i kto jeszcze chce robimy prezent na Mikołaja i rozpoczynamy sierpniowki!!! [emoji12]
Dokładnie!!! Mikołajki są nasze i nie ma bata! Ja jestem bojowo nastawiona i wysyłam wszystkim pozytywna energię na zaciazenie
Nie poddajemy się. Do X razy sztuka. Wyciszyć się, na spacer, na jogę. Wolny umysł i do dzieła
bertha
Tak kochana !!! Absolutnie !
I nasza bertha, Matka Chrzestna naszego wątku [emoji4]
Bertha mam pytanie jak według Ciebie jest bardziej wskazane codziennie staranka czy co drugi dzień? Czytałam juz różne opinie i sama już nie wiem ...
Hehe, kochana jesteś
Wiesz co, pewnie opinii jest wiele, ja akurat bardzo różnie działam, kiedyś codziennie, ale ostatnio stosuje metodę co 2 dni, bo tez nie chce męża nadwyrężać bo takie zmuszane starania go męczą. Jak zaszłam pierwszy raz to okazało sie ze wlasnie przytulanie było 2 dni przed owu tylko. Oczywiście to raczej przypadek/szczęście ze tak wyszło, ale oznacza to ze plemniki dają radę. Wiec ja trafianiem w owu tak bardzo sie nie stresuje, bo czynników zeby zajść jest pewnie mnóstwo.
Wtedy zaczęliśmy sie bardzo dobrze odżywiać, zeby dobrze na swoim ślubie wyglądać. I mysle ze to miało duże znaczenie. Teraz jakos ciężej nam sie do tego zebrać. Ale jesli to by miało byc takie proste, tylko dieta przez np 2 miesiące, to aż głupie ze nie potrafimy sie zmobilizować bo to tylko i aż tyle... trzeba sie chyba wziąć za siebie.
reklama
Emsi*
No właśnie u mnie coś słabo te starania wyglądają w ostatnich dwóch cyklach z tego co widzę i właśnie chcę się skupić tylko na tym teraz. Nie chce się zastanawiać kiedy płodne, kiedy owu tylko przejść do działania. Bo doszłam do wniosku, że od myślenia i analizowania w ciążę nie zajde [emoji12]Hehe, kochana jesteś
Wiesz co, pewnie opinii jest wiele, ja akurat bardzo różnie działam, kiedyś codziennie, ale ostatnio stosuje metodę co 2 dni, bo tez nie chce męża nadwyrężać bo takie zmuszane starania go męczą. Jak zaszłam pierwszy raz to okazało sie ze wlasnie przytulanie było 2 dni przed owu tylko. Oczywiście to raczej przypadek/szczęście ze tak wyszło, ale oznacza to ze plemniki dają radę. Wiec ja trafianiem w owu tak bardzo sie nie stresuje, bo czynników zeby zajść jest pewnie mnóstwo.
Wtedy zaczęliśmy sie bardzo dobrze odżywiać, zeby dobrze na swoim ślubie wyglądać. I mysle ze to miało duże znaczenie. Teraz jakos ciężej nam sie do tego zebrać. Ale jesli to by miało byc takie proste, tylko dieta przez np 2 miesiące, to aż głupie ze nie potrafimy sie zmobilizować bo to tylko i aż tyle... trzeba sie chyba wziąć za siebie.
U mnie jeszcze stres i wieczny pęd blokuje pewnie temat ... i tez postaram się wyluzować do granic możliwości. Może joga ... hmm tylko ja strasznie słabo rozciągnięta jestem więc nie wiem czy takie ad hoc ma sens ... bo wszystko jest dobre jak jest systematyczne a nie jak tylek się pali i na sile szuka się sposobu na zmianę życia na lepsze ... eh
Zawsze pozostanie mi Bon Jovi na gorsze dni ... [emoji12]