Kamiśka :)
Fanka BB :)
Piękna jest Widziałam Cię na lipcówkach mam nadzieje że się tam spotkamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz bobotest jest dobry czyli beta przyrasta ponad 25A ja że sie tyle naczytałam o przykrych sytuacjach to kupiłam w rossmanie bobo test ( wykupili mi facelle ) i przed chwilką zrobiłam bo w sumie to przed terminem @ tylko testowałam i chyba już wątpliwosci nie mam dzisiaj 33dc Zobacz załącznik 781493
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Będę Was wypatrywac kochane)) i cały czas tu zagladamPiękna jest Widziałam Cię na lipcówkach mam nadzieje że się tam spotkamy
Mnie nigdy wcześniej sutki nie bolały za to teraz zaczęły boleć ,juz od kilku dni je czuje miałaś tak kiedys ? Moze to jednak dobry znak ze cos sie tam dzieje ja dalej wierze ze bedzie u Ciebie pozytywBolały was sutki kiedy miałyście pmsa ? Moje ewidentnie nie lubią dotyku obecnie [emoji23] boże co się ze.mna dzieje niech ten wtorek już będzie bo zwarjuje.
Staram się myśleć jak Ania mi napisała bo to prawda już test powinien coś pokazać. Mówię oszaleje
Sarat widzisz nie martw się będzie wszystko w najlepszym porządku :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No ,teraz już bede spokojnie czekać do wizyty[emoji14]Widzisz bobotest jest dobry czyli beta przyrasta ponad 25
Prosze mi już wczesniej nie testować chociaz wiem ze to trudne bo sama zatestowałam ale wiedziałam ze @ bede miec wczesniej skoro owu byla szybko[emoji14]tak to bym nie testowała juz w 26dc[emoji14]i wczesniej ktos pisal ze jesli jest ciąża to powinien test pokazac cos od razu ..a własnie niekoniecznie znam 3 przypadki ze przed terminem okresu, kreska nie wyszła u mojej cioci (ciąża bliźniacza) przed terminem @ negatywy dopiero po terminie wyskoczyla kreseczka[emoji14]Sarat czas pokaże ale albo warjuje (co jest większym prawdopodobieństwem ) albo tak jest naprawdę bo nigdy mnie tak piersi nie bolały (tylko w ciąży ) i pobolewa lekko podbrzusze w okolicach lewej strony wczoraj kłulo z lewego miałam jajo. Przepraszam że was tak katuje ale odchodzę już od zmysłów :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom