reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie testy owu zamiast ciemniec to jaśnieją. Nie wiem. Może mam jakiś problem z hormonami? Fakt, że do dziś przez kilka dni bolały mnie jajniki aż promieniowało na nogi, ale owu w 9 dc? Czy to możliwe? Raczej wątpię...
1478361267-n2t55n.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli w 9dc miałaś pozytywny cykl to owu mogło byc w 10 lub 11dc. Te testy to sa chyba z Allegro. One takie wychodzą słabe takze mysle ze w tym 9dc to był juz pozytyw.

No właśnie więc skoro moja wzrosła po 3 dniach to dlaczego kreski jasne a w jednym tescie nawet ledwo widoczne? Czy jakby beta była np 70 to kreski wychodzilyby takie jasne?

Bo chyba każdy test robiłaś inny, a czasem nawet przy becie 100 i wyżej wychodzą słabe kreski. Mi wyszła słaba kreska i mialam następnego dnia 800! Takze spokojnie, jak miałaś 15 w srode, w piątek ok 30, dzisiaj moze 50. Takze jeszcze masz czas na grubsze krechy :)
Zaraz znajdę swoj test po którym miałam betę z krwi 800 to wstawię.

reklama
A no tak zapomniałam dodać mnie też z synem testy wychodziły słabe. Te kreski były leciutkie. I jak robiłam tydzień wcześniej nie wyszły dopiero w dzień @ zrobiłam i wtedy wyszła.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

db941ed5a613a5d9e450b5f9a0bfe8d3.png

Test z 2015 roku, w 16dpo, po którym poszłam na betę i wynosiła 800. Taka beta a taka słaba kreseczka..
Test chyba pepino. Moze kwestia testu a moze kwestia tego ze niektórym osobom w moczu sabiej beta jest widoczna. Takze sarat, wszystko bedzie dobrze, ciesz sie!! :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bertha, w poprzednim cyklu tez miałam "taką" kreskę i to było to.
Teraz jestem po prostu.... zdziwiona. Zobaczymy za 14 dni czy przyjdzie @.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam na tych allegrowych taka słaba pozytywna kreske[emoji14]
1478367091383.jpg
tak wlasnie wyglądał :D takze no[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478367091383.jpg
    1478367091383.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 1 013
A ja że sie tyle naczytałam o przykrych sytuacjach to kupiłam w rossmanie bobo test ( wykupili mi facelle :D ) i przed chwilką zrobiłam bo w sumie to przed terminem @ tylko testowałam:p i chyba już wątpliwosci nie mam :) dzisiaj 33dc
1478367262330.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478367262330.jpg
    1478367262330.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 959
Jesli w 9dc miałaś pozytywny cykl to owu mogło byc w 10 lub 11dc. Te testy to sa chyba z Allegro. One takie wychodzą słabe takze mysle ze w tym 9dc to był juz pozytyw.

Bo chyba każdy test robiłaś inny, a czasem nawet przy becie 100 i wyżej wychodzą słabe kreski. Mi wyszła słaba kreska i mialam następnego dnia 800! Takze spokojnie, jak miałaś 15 w srode, w piątek ok 30, dzisiaj moze 50. Takze jeszcze masz czas na grubsze krechy :)
Zaraz znajdę swoj test po którym miałam betę z krwi 800 to wstawię.

Dziewczyny kocham Was!!!!

Megan test piękny!!!:)

Bolały was sutki kiedy miałyście pmsa ? Moje ewidentnie nie lubią dotyku obecnie [emoji23] boże co się ze.mna dzieje niech ten wtorek już będzie bo zwarjuje.
Staram się myśleć jak Ania mi napisała bo to prawda już test powinien coś pokazać. Mówię oszaleje :D

Sarat widzisz nie martw się :) będzie wszystko w najlepszym porządku :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślami, ze jak potwierdzilam ciaze to.już będę spokojna i będę mogła się cieszyć ciaza, a ja się normalnie zafiksowalam. Mam już 7 sikancow zrobionych. Obłęd. Mam specyficzną pracę i w czwartek poinformowałam szefowa ze jestem w ciąży. kilku kolezankom tez powiedzialam, moj M. wszystkim sie chwali tacy jesteśmy szczęśliwi. Bardzo pragnęła drugiego dziecka i dlatego jestem taka przewrazliwiona. Co chwilę czytam Na bb ze ktoras z Was kiedyś poronila. Bardzo się boję a dodatkowe testy zamiast uspokoić, jeszcze bardziej mnie zmartwily

Do góry