reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie testy owu zamiast ciemniec to jaśnieją. Nie wiem. Może mam jakiś problem z hormonami? Fakt, że do dziś przez kilka dni bolały mnie jajniki aż promieniowało na nogi, ale owu w 9 dc? Czy to możliwe? Raczej wątpię...
1478361267-n2t55n.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli w 9dc miałaś pozytywny cykl to owu mogło byc w 10 lub 11dc. Te testy to sa chyba z Allegro. One takie wychodzą słabe takze mysle ze w tym 9dc to był juz pozytyw.

No właśnie więc skoro moja wzrosła po 3 dniach to dlaczego kreski jasne a w jednym tescie nawet ledwo widoczne? Czy jakby beta była np 70 to kreski wychodzilyby takie jasne?

Bo chyba każdy test robiłaś inny, a czasem nawet przy becie 100 i wyżej wychodzą słabe kreski. Mi wyszła słaba kreska i mialam następnego dnia 800! Takze spokojnie, jak miałaś 15 w srode, w piątek ok 30, dzisiaj moze 50. Takze jeszcze masz czas na grubsze krechy :)
Zaraz znajdę swoj test po którym miałam betę z krwi 800 to wstawię.

reklama
A no tak zapomniałam dodać mnie też z synem testy wychodziły słabe. Te kreski były leciutkie. I jak robiłam tydzień wcześniej nie wyszły dopiero w dzień @ zrobiłam i wtedy wyszła.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

db941ed5a613a5d9e450b5f9a0bfe8d3.png

Test z 2015 roku, w 16dpo, po którym poszłam na betę i wynosiła 800. Taka beta a taka słaba kreseczka..
Test chyba pepino. Moze kwestia testu a moze kwestia tego ze niektórym osobom w moczu sabiej beta jest widoczna. Takze sarat, wszystko bedzie dobrze, ciesz sie!! :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bertha, w poprzednim cyklu tez miałam "taką" kreskę i to było to.
Teraz jestem po prostu.... zdziwiona. Zobaczymy za 14 dni czy przyjdzie @.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam na tych allegrowych taka słaba pozytywna kreske[emoji14]
1478367091383.jpg
tak wlasnie wyglądał :D takze no[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478367091383.jpg
    1478367091383.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 1 016
A ja że sie tyle naczytałam o przykrych sytuacjach to kupiłam w rossmanie bobo test ( wykupili mi facelle :D ) i przed chwilką zrobiłam bo w sumie to przed terminem @ tylko testowałam:p i chyba już wątpliwosci nie mam :) dzisiaj 33dc
1478367262330.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478367262330.jpg
    1478367262330.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 964
Jesli w 9dc miałaś pozytywny cykl to owu mogło byc w 10 lub 11dc. Te testy to sa chyba z Allegro. One takie wychodzą słabe takze mysle ze w tym 9dc to był juz pozytyw.

Bo chyba każdy test robiłaś inny, a czasem nawet przy becie 100 i wyżej wychodzą słabe kreski. Mi wyszła słaba kreska i mialam następnego dnia 800! Takze spokojnie, jak miałaś 15 w srode, w piątek ok 30, dzisiaj moze 50. Takze jeszcze masz czas na grubsze krechy :)
Zaraz znajdę swoj test po którym miałam betę z krwi 800 to wstawię.

Dziewczyny kocham Was!!!!

Megan test piękny!!!:)

Bolały was sutki kiedy miałyście pmsa ? Moje ewidentnie nie lubią dotyku obecnie [emoji23] boże co się ze.mna dzieje niech ten wtorek już będzie bo zwarjuje.
Staram się myśleć jak Ania mi napisała bo to prawda już test powinien coś pokazać. Mówię oszaleje :D

Sarat widzisz nie martw się :) będzie wszystko w najlepszym porządku :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślami, ze jak potwierdzilam ciaze to.już będę spokojna i będę mogła się cieszyć ciaza, a ja się normalnie zafiksowalam. Mam już 7 sikancow zrobionych. Obłęd. Mam specyficzną pracę i w czwartek poinformowałam szefowa ze jestem w ciąży. kilku kolezankom tez powiedzialam, moj M. wszystkim sie chwali tacy jesteśmy szczęśliwi. Bardzo pragnęła drugiego dziecka i dlatego jestem taka przewrazliwiona. Co chwilę czytam Na bb ze ktoras z Was kiedyś poronila. Bardzo się boję a dodatkowe testy zamiast uspokoić, jeszcze bardziej mnie zmartwily

Do góry