reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny :)

Mogę dołączyć? W lipcu i sierpniu staraliśmy się 2 cykle i nic z tego nie wyszło daliśmy sobie spokój. W tym cyklu zaczeliśmy od nowa :). Dziś 20dc, testy kupione czekają głęboko zakopane w szafce bo już nie moge sie doczekać zeby sprawdzić czy się udało.

reklama
Witaj kamiśka.

Zmierzyłam sobie po raz pierwszy temperaturę i mam 37.4 co to znaczy ? Czy to ma w ogóle sens mierzyć skoro się nie mierzyło wcześniej ? Jaka powinna być temperatura prawidłowa ? Bo chyba mam tam na dole stan podgoraczkowy [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Bolały was sutki kiedy miałyście pmsa ? Moje ewidentnie nie lubią dotyku obecnie [emoji23] boże co się ze.mna dzieje niech ten wtorek już będzie bo zwarjuje.
Staram się myśleć jak Ania mi napisała bo to prawda już test powinien coś pokazać. Mówię oszaleje :D

Sarat widzisz nie martw się :) będzie wszystko w najlepszym porządku :*

Lepiej myślec, że się nie jest i miec niespodziankę niż odwrotnie. Nimitti może wrześniówki są nam pisane. :) Trzymam za Ciebie kciuki. Ja jutro sobie zatestuję, żeby nie wyjśc z wprawy. Jutro będzie mój 24 dc

Ania jakiś miesiąc w końcu musi być ;)
Ja właśnie doczytałam że mierzenie temp nie ma sensu jeśli się to nie robi regularnie.

Ja miałam kupic sobie ten termometr, ale jak sobie pomyślałam że co dzień rano temperaturę mierzyc to już przesada. Za to dzisiaj w tesco kupiłam sobie magazyn SHAPE, bo na okładce zobaczyłam zdanie: Przepis na dziecko co jeśc żeby zajśc? :p:D

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

ja zrobiłam drugi test i też druga blada kreska więc czekam do poniedziałku i chyba beta. Chociaż boję się, że skoro blade kreski to beta nic nie pokaże. Jakoś nie dowierzam.

km5sio4pghry649q.png

U Nas pewnie nic z tego za bardzo chce a wiadomo jak to jest jak sie za bardzo chce..... Do mierzenia tempki sie nie nadaje zapominalska jestem strasznie.

Morela trzymam kciuki :) pewnie jeszcze bardzo wczesna ciąża idź na betę będziesz wiedziała co i jak.

reklama
Do góry