reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się [emoji1]
Kotek, morela, gratulacje!!!! Rosnijcie duże i poprosimy fluidki! [emoji16]
Queen [emoji20] Ale ja nadal trzymam za ciebie kciuki!
Nadalka, po anty to może być, organizm może jeszcze świruje. Ile bralas anty?
Venus, cześć! [emoji4]
U mnie 16dc. I nie wiem kiedy była (o ile już była...) owu, jakoś w tym miesiącu słabo z wyczuciem... Chociaż jajniki najbardziej bolały wczoraj. A jak zaczęłam to pisać to nagle prawy się obudził i nasuwa [emoji23] może potrzebuje dopingu i pamięci, będę mu kibicować [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Sarat nie martw się. Ja miałam pierwsza betę 9, a po dwóch dniach miałam już 90. Potem wzrastała już dwukrotnie..

No właśnie więc skoro moja wzrosła po 3 dniach to dlaczego kreski jasne a w jednym tescie nawet ledwo widoczne? Czy jakby beta była np 70 to kreski wychodzilyby takie jasne?

Tak :) Mi w drugiej ciąży też wychodziły jasne kreski. Musisz mieć wysokie stężenie bhcg żeby Ci wyszła mocna krecha. Zobacz na test kotki i jej betę

Sarat musiałabym zobaczyć to było 5 lat temu a z poronienia miałam 36 potem.79 jakoś tak nie przyrastala prawidłowo ale ja się zorientowała że jestem w ciąży w 6tc a ciąża juz się źle rozwijała wiec nie ma co porównywać.
A z synem jakoś w 5 tc było coś koło 117 a na 4 dni później bodajże coś 700.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrozumiałe że się boisz. Ale uwierz mi zamawianie nie jest dobre. Pójdź na usg będziesz spokojna :)
I powtórz betę jeśli przyrost jest ładny martwić się nie musisz.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry