reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się [emoji1]
Kotek, morela, gratulacje!!!! Rosnijcie duże i poprosimy fluidki! [emoji16]
Queen [emoji20] Ale ja nadal trzymam za ciebie kciuki!
Nadalka, po anty to może być, organizm może jeszcze świruje. Ile bralas anty?
Venus, cześć! [emoji4]
U mnie 16dc. I nie wiem kiedy była (o ile już była...) owu, jakoś w tym miesiącu słabo z wyczuciem... Chociaż jajniki najbardziej bolały wczoraj. A jak zaczęłam to pisać to nagle prawy się obudził i nasuwa [emoji23] może potrzebuje dopingu i pamięci, będę mu kibicować [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Sarat nie martw się. Ja miałam pierwsza betę 9, a po dwóch dniach miałam już 90. Potem wzrastała już dwukrotnie..

No właśnie więc skoro moja wzrosła po 3 dniach to dlaczego kreski jasne a w jednym tescie nawet ledwo widoczne? Czy jakby beta była np 70 to kreski wychodzilyby takie jasne?

Tak :) Mi w drugiej ciąży też wychodziły jasne kreski. Musisz mieć wysokie stężenie bhcg żeby Ci wyszła mocna krecha. Zobacz na test kotki i jej betę

Sarat musiałabym zobaczyć to było 5 lat temu a z poronienia miałam 36 potem.79 jakoś tak nie przyrastala prawidłowo ale ja się zorientowała że jestem w ciąży w 6tc a ciąża juz się źle rozwijała wiec nie ma co porównywać.
A z synem jakoś w 5 tc było coś koło 117 a na 4 dni później bodajże coś 700.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrozumiałe że się boisz. Ale uwierz mi zamawianie nie jest dobre. Pójdź na usg będziesz spokojna :)
I powtórz betę jeśli przyrost jest ładny martwić się nie musisz.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry