reklama
Jest nadzieja kochanaOby kochana oby i jeszcze żeby ten mój baran przestał się foszyć jest nadzieja
Lanvin
Fanka BB :)
Kochana tu jest taki ogrom informacji, ze nie da się zapamiętać wszystkiego. 4 dc. śmiesznie to brzmi. Ale cóż zrobić. Koniec @ i znów działamy. A u Ciebie jak? [/QUOTE]
U mnie dziś 19dc i plamienia, dzisiaj idę do gina zapytać co jest grane. Na piersiach i dekolcie mam takie żyły, że cała zielona jestem Trochę podbrzusze mnie dziś pobolewa, ale to pewnie efekt odstawienia anty :-)
Też lubię Was czytać, czasem 2-3 godziny nie wejdę, to potem po 10 stron do nadrabiania. I fakt, że emocje się udzielają, też wczoraj co chwilę sprawdzałam, czy sarat obwiescila dobrą nowinę
Mój 17lipca oby się udałoOj chciałabym, tylko kurde ta racjonalna strona mówi mi ze to tylko hormony wariujące po clo.
Ale nie byłabym sobą gdybym nie spr prognozowanej daty porodu - 19 lipca [emoji51] czyli 3dni po urodzinach mojego M i dwa dni przed moimi [emoji51][emoji23][emoji23] a także tydzień przed rocznica ślubu [emoji51] taka krejzolka jestem [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Mąż nie kona? Mój jak ma męski katar, to koniec świata
Nie jest źle,fajnie wyglądasz uśmiech na twarzy najważniejszeNo No sarat gratulacje moje wielkie )
Dziewczyny, fajne jest takie przekomarzanie o wagę póki serio problem nie dotyka.
Kiedy otyłość to nie tylko wielkie ciało ale i chora głowa. Przy 1,53 wzrostu ważyłam 121 kg i to naprawdę straszne kiedy płacze się nad jedzeniem, kiedy głowa wola jeść jeść jeść ....
Teraz ważę 79 kg, ale nadal głowę mam chorą... nie wyglądam źle, chciałabym ważyć 60 kg, śle motywacji brak ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny. Mam do Was takie pytanie. Jak myślicie czy jeśli wyszedł mi ten cień na teście w 26 dc a po południu dostałam @ to mogłabyś to raczej jakas wada testu czy może jajeczko zaczęło się zagniezdzac i się mu nie udało? To był bobo test przywieziony jeszcze z Polski. Po południu zrobiłam facelle paskowy ale nie pokazał nic. Pytam bo nie daje mi to spokoju dlatego że mój @ jest w tym miesiącu wyjątkowo obfity ( nie jakoś strasznie ale bardziej niż zwykle) no i zauważyłam sporo skrzepow.
Tymczasem ja już ogarnieta czekam na klientke. Niby mam dziś wolne a i tak pracuję tyle że w domu. Buziaki i miłego dnia [emoji11]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tymczasem ja już ogarnieta czekam na klientke. Niby mam dziś wolne a i tak pracuję tyle że w domu. Buziaki i miłego dnia [emoji11]
Kochana tu jest taki ogrom informacji, ze nie da się zapamiętać wszystkiego. 4 dc. śmiesznie to brzmi. Ale cóż zrobić. Koniec @ i znów działamy. A u Ciebie jak?
U mnie dziś 19dc i plamienia, dzisiaj idę do gina zapytać co jest grane. Na piersiach i dekolcie mam takie żyły, że cała zielona jestem Trochę podbrzusze mnie dziś pobolewa, ale to pewnie efekt odstawienia anty :-)
Też lubię Was czytać, czasem 2-3 godziny nie wejdę, to potem po 10 stron do nadrabiania. I fakt, że emocje się udzielają, też wczoraj co chwilę sprawdzałam, czy sarat obwiescila dobrą nowinę
ja kiedys plamilam po anty, ale u mnie byla sytuacja, ze zaczelam plamic biorac je (przepisal mi lekarz inne leki i hormony zaczely wariowac) i jak odstawilam to sie uspokoilo
Jeżeli ta kreska się pojawiła od razu po nasikaniu to może jeszcze można by to jakoś analizowac, ale jeżeli powyżej 5 minut to raczej reakcje chemiczne na testach wychodzą. To jest niepotrzebne fazowanie się, ja trzymam test do 3 minut, później wyrzucam, jakby miało coś byc to powinno pojawic się od razu, a nie dopatrywac się.Cześć dziewczyny. Mam do Was takie pytanie. Jak myślicie czy jeśli wyszedł mi ten cień na teście w 26 dc a po południu dostałam @ to mogłabyś to raczej jakas wada testu czy może jajeczko zaczęło się zagniezdzac i się mu nie udało? To był bobo test przywieziony jeszcze z Polski. Po południu zrobiłam facelle paskowy ale nie pokazał nic. Pytam bo nie daje mi to spokoju dlatego że mój @ jest w tym miesiącu wyjątkowo obfity ( nie jakoś strasznie ale bardziej niż zwykle) no i zauważyłam sporo skrzepow.
reklama
Lanvin
U mnie dziś 19dc i plamienia, dzisiaj idę do gina zapytać co jest grane. Na piersiach i dekolcie mam takie żyły, że cała zielona jestem[emoji14]Trochę podbrzusze mnie dziś pobolewa, ale to pewnie efekt odstawienia anty :-)
ja kiedys plamilam po anty, ale u mnie byla sytuacja, ze zaczelam plamic biorac je (przepisal mi lekarz inne leki i hormony zaczely wariowac) i jak odstawilam to sie uspokoilo[/QUOTE]
No, a ja mam pierwszy cykl po odstawieniu, podejrzewam, że hormony tak szaleją, że to plamienia okoloowulacyjne, bo co innego, ale jest to irytujące, nie powiem. Ciekawa jestem, czy @ przyjdzie tego 14-15, czy będzie się spozniac.