reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeżeli ta kreska się pojawiła od razu po nasikaniu to może jeszcze można by to jakoś analizowac, ale jeżeli powyżej 5 minut to raczej reakcje chemiczne na testach wychodzą. To jest niepotrzebne fazowanie się, ja trzymam test do 3 minut, później wyrzucam, jakby miało coś byc to powinno pojawic się od razu, a nie dopatrywac się.
No myślę że do 5 minut wyszła ale myślałam że mam zwidy więc zostawiłam test i poszłam do pracy. Po powrocie jak test był wyschniety była bardziej widoczna.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja kiedys plamilam po anty, ale u mnie byla sytuacja, ze zaczelam plamic biorac je (przepisal mi lekarz inne leki i hormony zaczely wariowac) i jak odstawilam to sie uspokoilo
No, a ja mam pierwszy cykl po odstawieniu, podejrzewam, że hormony tak szaleją, że to plamienia okoloowulacyjne, bo co innego, ale jest to irytujące, nie powiem. Ciekawa jestem, czy @ przyjdzie tego 14-15, czy będzie się spozniac.

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]
po tabletkach sie musi wszystko uregulowac :)

O matko was dziewczyny nadrobić ;-) ja dzis mam dola. Bo jednak czuje ze lipa. Objawy po woli mijają - brzucho juz nie boli tylko piersi ciutkę. Wiec pewnie @ niedługo sie zjawi ... ehh[emoji30][emoji30][emoji30] no nic. Chodakowska na mnie czeka !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak sobie myślę że jutro chyba zatestuje zobaczę jeszcze jak jutro temp. się zachowa to będzie 13 dpo i jeżeli faktycznie owu była 12 dc to może już cos pokaże....

Też was bardzo lubię czytać a najbardziej kiedy się dowiaduje o pozytywnym teście :)))

Nadalka tyle ciebie to pracy kosztowało jestem dumna z twojej przemiany naprawdę.

Queen_b hahaha ja nie mogę ciebie czytać bo jesteś odzwierciedleniem mnie. Mam dzisiaj tak samo.

Docia co słychać ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Też was bardzo lubię czytać a najbardziej kiedy się dowiaduje o pozytywnym teście :)))

Nadalka tyle ciebie to pracy kosztowało jestem dumna z twojej przemiany naprawdę.

Queen_b hahaha ja nie mogę ciebie czytać bo jesteś odzwierciedleniem mnie. Mam dzisiaj tak samo.

Docia co słychać ?

Takie zaległości od rana czyta się jak dobra książkę,haha,u mnie sezon zaczęty 9,11,13dobry seks,wczoraj testy owu zaczęły pokazywać działamy niech chłopaki czekają w środku musi się udać 5 sierpnia dowiedziałam się o ciąży w swoje urodziny i chce w następnym roku na nie urodzić,bo wszystkie tu zaciazymy,moja figura na 168 62kg leci w dół,weszłam w roz 38,dieta mz ,nimiti uda nam się będzie dobrze,sarat brawo trzymam kciuki

Powodzenia Docia ! Chłopaki do boju !!!
Ja jutro idę na tsh na badania na trzustke i wątrobę. Może machne betę hahaha ale jeszcze za wcześnie. Jeśli mi się uda będziecie jedyne które będą to wiedziały. Do 13 tc nie zamierzam mówić nikomu może po 8 tc mężowi bo boje się 8 tc jak ognia ! A tak nie powiem nikomu.

Jeżeli ta kreska się pojawiła od razu po nasikaniu to może jeszcze można by to jakoś analizowac, ale jeżeli powyżej 5 minut to raczej reakcje chemiczne na testach wychodzą. To jest niepotrzebne fazowanie się, ja trzymam test do 3 minut, później wyrzucam, jakby miało coś byc to powinno pojawic się od razu, a nie dopatrywac się.
Wiesz, niekoniecznie. Jak przy pierwszej ciąży miałam tak: okres spóźnia mi się dzień i zrobiłam popołudniu test, doczekałam 5 minut bo tak było w instrukcji. Ale pojawiła się tylko jedna kreska. Wyszłam z łazienki żeby powiedzieć mężowi, że nie jestem w ciąży. Wróciłam po 10 minutach do lazienki żeby wyrzucić test do smieci i patrzę są dwie kreski! Zdebialam, ale przeczytałam na teście ze wynik odczytany do 5 minut jest wiarygodny, a wynik odczytany później wcale nie powinien być brany pod uwagę. Wtedy miałam małe doświadczenie z testami, wiec słuchajac instrukcji z opakowania uznałam ze w ciazy nie jest. Tak było napisane w instrukcji testu! Teraz oczywiście bym to już zupełnie inaczej zinterpretowala. @ nie pojawiła się w niedzielę, rano w poniedziałek zrobiłam test ponownie i kreska pokazała się w 5 minut i wtedy dopiero uzmyslowilam sobie ze to ciaza! Człowiek był młody, głupi. Teraz mam już inne doświadczenia, myślę że każda kreska mniej czy bardziej widoczna świadczy ze coś ciążowego się zadziało w organizmie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry