reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeżeli ta kreska się pojawiła od razu po nasikaniu to może jeszcze można by to jakoś analizowac, ale jeżeli powyżej 5 minut to raczej reakcje chemiczne na testach wychodzą. To jest niepotrzebne fazowanie się, ja trzymam test do 3 minut, później wyrzucam, jakby miało coś byc to powinno pojawic się od razu, a nie dopatrywac się.
No myślę że do 5 minut wyszła ale myślałam że mam zwidy więc zostawiłam test i poszłam do pracy. Po powrocie jak test był wyschniety była bardziej widoczna.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja kiedys plamilam po anty, ale u mnie byla sytuacja, ze zaczelam plamic biorac je (przepisal mi lekarz inne leki i hormony zaczely wariowac) i jak odstawilam to sie uspokoilo
No, a ja mam pierwszy cykl po odstawieniu, podejrzewam, że hormony tak szaleją, że to plamienia okoloowulacyjne, bo co innego, ale jest to irytujące, nie powiem. Ciekawa jestem, czy @ przyjdzie tego 14-15, czy będzie się spozniac.

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]
po tabletkach sie musi wszystko uregulowac :)

O matko was dziewczyny nadrobić ;-) ja dzis mam dola. Bo jednak czuje ze lipa. Objawy po woli mijają - brzucho juz nie boli tylko piersi ciutkę. Wiec pewnie @ niedługo sie zjawi ... ehh[emoji30][emoji30][emoji30] no nic. Chodakowska na mnie czeka !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak sobie myślę że jutro chyba zatestuje zobaczę jeszcze jak jutro temp. się zachowa to będzie 13 dpo i jeżeli faktycznie owu była 12 dc to może już cos pokaże....

Też was bardzo lubię czytać a najbardziej kiedy się dowiaduje o pozytywnym teście :)))

Nadalka tyle ciebie to pracy kosztowało jestem dumna z twojej przemiany naprawdę.

Queen_b hahaha ja nie mogę ciebie czytać bo jesteś odzwierciedleniem mnie. Mam dzisiaj tak samo.

Docia co słychać ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Też was bardzo lubię czytać a najbardziej kiedy się dowiaduje o pozytywnym teście :)))

Nadalka tyle ciebie to pracy kosztowało jestem dumna z twojej przemiany naprawdę.

Queen_b hahaha ja nie mogę ciebie czytać bo jesteś odzwierciedleniem mnie. Mam dzisiaj tak samo.

Docia co słychać ?

Takie zaległości od rana czyta się jak dobra książkę,haha,u mnie sezon zaczęty 9,11,13dobry seks,wczoraj testy owu zaczęły pokazywać działamy niech chłopaki czekają w środku musi się udać 5 sierpnia dowiedziałam się o ciąży w swoje urodziny i chce w następnym roku na nie urodzić,bo wszystkie tu zaciazymy,moja figura na 168 62kg leci w dół,weszłam w roz 38,dieta mz ,nimiti uda nam się będzie dobrze,sarat brawo trzymam kciuki

Powodzenia Docia ! Chłopaki do boju !!!
Ja jutro idę na tsh na badania na trzustke i wątrobę. Może machne betę hahaha ale jeszcze za wcześnie. Jeśli mi się uda będziecie jedyne które będą to wiedziały. Do 13 tc nie zamierzam mówić nikomu może po 8 tc mężowi bo boje się 8 tc jak ognia ! A tak nie powiem nikomu.

Jeżeli ta kreska się pojawiła od razu po nasikaniu to może jeszcze można by to jakoś analizowac, ale jeżeli powyżej 5 minut to raczej reakcje chemiczne na testach wychodzą. To jest niepotrzebne fazowanie się, ja trzymam test do 3 minut, później wyrzucam, jakby miało coś byc to powinno pojawic się od razu, a nie dopatrywac się.
Wiesz, niekoniecznie. Jak przy pierwszej ciąży miałam tak: okres spóźnia mi się dzień i zrobiłam popołudniu test, doczekałam 5 minut bo tak było w instrukcji. Ale pojawiła się tylko jedna kreska. Wyszłam z łazienki żeby powiedzieć mężowi, że nie jestem w ciąży. Wróciłam po 10 minutach do lazienki żeby wyrzucić test do smieci i patrzę są dwie kreski! Zdebialam, ale przeczytałam na teście ze wynik odczytany do 5 minut jest wiarygodny, a wynik odczytany później wcale nie powinien być brany pod uwagę. Wtedy miałam małe doświadczenie z testami, wiec słuchajac instrukcji z opakowania uznałam ze w ciazy nie jest. Tak było napisane w instrukcji testu! Teraz oczywiście bym to już zupełnie inaczej zinterpretowala. @ nie pojawiła się w niedzielę, rano w poniedziałek zrobiłam test ponownie i kreska pokazała się w 5 minut i wtedy dopiero uzmyslowilam sobie ze to ciaza! Człowiek był młody, głupi. Teraz mam już inne doświadczenia, myślę że każda kreska mniej czy bardziej widoczna świadczy ze coś ciążowego się zadziało w organizmie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry