reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Normalnie czytacie mi w myślach! :cool2:
Też chcialam trochę schudnąć, ćwiczyć, ale stwierdziłam, że jak będę w ciąży to i po co. Teraz jak dostane okres kilka dni i się biorę za Chodakowska.
Moj m ćwiczy, fajnie wygląda, więc ja też muszę mu dorównać :-) :)
Ja nie mam nadwagi, waze 57kg przy wzroście 164, ale zawsze byłam chuda jak patyk i w latach liceum nabrałam kobiecych kształtów. Teraz te kształty są coraz większe. Mam dość dużą pupę, jak na moją posture, no i ten brzuszek.. Nie taki jak powinien..
Ja wczoraj szybko zasnelam, bo miałam migrene przed@.
Na razie jej nie ma, ale na pewno przyjdzie. Spóźnia się jeden dzień dopiero.
Milego slonecznego dnia :happy2:
U mnie właśnie słońce wychodzi! W końcu..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Sarat gratulacje ogromne, następna lipcoweczka.
Queen_b te drobną różnicę między wami można skorygować :happy::-D
Fidzia może ten spokój i wyciszenie pomogą... Myślę cieplutko o Tobie.

Piszecie o wadze, więc ja w pierwszej ciąży zaczynałam z 50 kg, Teraz po dwóch ważę 62 kg. Zmieniłam się ale dobrze się czuję z tym. Tylko słodycze... Im jestem starsza tym mnie do nich bardziej ciągnie.

Ja o swojej wadze nawet nie wspominam. Od kilku dni próbuje przejść na dietę, ale ciągle brak mi silnej woli.

Dzisiaj albo jutro mam mieć @, a temperatura dzisiaj 37,07. Zmierzona prawidłowo. Będę na zakupach to kupię w rosmannie ten test facelle.

Ja żyję bardzo aktywnie zawodowo wiec utrzymuje się moja waga doskonale ... ale jak tylko mam urlop to od razu 2-3 kg na plusie .... :/
Właśnie ja też zamierzałam ćwiczyć z chodakowska bo mi brakuje ruchu ale teraz to nie wiem czy się opłaca ... mam nadzieje, ze nie [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo Sarat! Moje gratulacje :-*

Ja też wiecznie biorę się za siebie i kończy się jak zwykle. Mam 58kg przy wzroście 169. Ogólnie jest ok, ale mi zawsze w brzuch idzie :-( od września chodzę na fitness, ale pod koniec września się pochorowalam i jak chodziłam 3 razy w tygodniu, tak teraz 1, ale po wypłacie kupię nowy karnet i dwa razy w tygodniu obowiązkowo :-) jak mam ćwiczyć w domu, to zawsze znajdzie się wymówka, a jak już pójdę na zajęcia, to nie zrobię przerwy choćby nie wiem co :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja żyję bardzo aktywnie zawodowo wiec utrzymuje się moja waga doskonale ... ale jak tylko mam urlop to od razu 2-3 kg na plusie .... :/
Właśnie ja też zamierzałam ćwiczyć z chodakowska bo mi brakuje ruchu ale teraz to nie wiem czy się opłaca ... mam nadzieje, ze nie [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie pracujesz?

Ja kurde od kilku dni mam takiego tasiemca, ciągle jestem głodna... No i słodycze, wiadomo, staram się ostatnio w domu zrobić coś słodkiego, domowego, zawsze to zdrowsze.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witajcie z rana :)

Ja też bym chciała przytyć. Mam 164 i waze 48 kg już od 10 lat moja waga się nie zmieniła na wyżej. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale te 2 kg do 50 by mi się przydało. :)

Do góry