reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Normalnie czytacie mi w myślach! :cool2:
Też chcialam trochę schudnąć, ćwiczyć, ale stwierdziłam, że jak będę w ciąży to i po co. Teraz jak dostane okres kilka dni i się biorę za Chodakowska.
Moj m ćwiczy, fajnie wygląda, więc ja też muszę mu dorównać :-) :)
Ja nie mam nadwagi, waze 57kg przy wzroście 164, ale zawsze byłam chuda jak patyk i w latach liceum nabrałam kobiecych kształtów. Teraz te kształty są coraz większe. Mam dość dużą pupę, jak na moją posture, no i ten brzuszek.. Nie taki jak powinien..
Ja wczoraj szybko zasnelam, bo miałam migrene przed@.
Na razie jej nie ma, ale na pewno przyjdzie. Spóźnia się jeden dzień dopiero.
Milego slonecznego dnia :happy2:
U mnie właśnie słońce wychodzi! W końcu..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Sarat gratulacje ogromne, następna lipcoweczka.
Queen_b te drobną różnicę między wami można skorygować :happy::-D
Fidzia może ten spokój i wyciszenie pomogą... Myślę cieplutko o Tobie.

Piszecie o wadze, więc ja w pierwszej ciąży zaczynałam z 50 kg, Teraz po dwóch ważę 62 kg. Zmieniłam się ale dobrze się czuję z tym. Tylko słodycze... Im jestem starsza tym mnie do nich bardziej ciągnie.

Ja o swojej wadze nawet nie wspominam. Od kilku dni próbuje przejść na dietę, ale ciągle brak mi silnej woli.

Dzisiaj albo jutro mam mieć @, a temperatura dzisiaj 37,07. Zmierzona prawidłowo. Będę na zakupach to kupię w rosmannie ten test facelle.

Ja żyję bardzo aktywnie zawodowo wiec utrzymuje się moja waga doskonale ... ale jak tylko mam urlop to od razu 2-3 kg na plusie .... :/
Właśnie ja też zamierzałam ćwiczyć z chodakowska bo mi brakuje ruchu ale teraz to nie wiem czy się opłaca ... mam nadzieje, ze nie [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo Sarat! Moje gratulacje :-*

Ja też wiecznie biorę się za siebie i kończy się jak zwykle. Mam 58kg przy wzroście 169. Ogólnie jest ok, ale mi zawsze w brzuch idzie :-( od września chodzę na fitness, ale pod koniec września się pochorowalam i jak chodziłam 3 razy w tygodniu, tak teraz 1, ale po wypłacie kupię nowy karnet i dwa razy w tygodniu obowiązkowo :-) jak mam ćwiczyć w domu, to zawsze znajdzie się wymówka, a jak już pójdę na zajęcia, to nie zrobię przerwy choćby nie wiem co :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja żyję bardzo aktywnie zawodowo wiec utrzymuje się moja waga doskonale ... ale jak tylko mam urlop to od razu 2-3 kg na plusie .... :/
Właśnie ja też zamierzałam ćwiczyć z chodakowska bo mi brakuje ruchu ale teraz to nie wiem czy się opłaca ... mam nadzieje, ze nie [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie pracujesz?

Ja kurde od kilku dni mam takiego tasiemca, ciągle jestem głodna... No i słodycze, wiadomo, staram się ostatnio w domu zrobić coś słodkiego, domowego, zawsze to zdrowsze.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witajcie z rana :)

Ja też bym chciała przytyć. Mam 164 i waze 48 kg już od 10 lat moja waga się nie zmieniła na wyżej. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale te 2 kg do 50 by mi się przydało. :)

Do góry