reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie z rana :)

Ja też bym chciała przytyć. Mam 164 i waze 48 kg już od 10 lat moja waga się nie zmieniła na wyżej. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale te 2 kg do 50 by mi się przydało. :)
Pozazdrościć :-) Mam koleżankę, która ile by nie zjadła, tak nic nie przytyje. Już w liceum próbowała przytyć i do tej pory nic.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Odzywiam się zdrowo, ale ilość jedzenia jest nieograniczona dla mnie bo i tak gdzieś mi to ucieka :D Ale wszyscy mówią, ze jak urodze to już nie będzie tak dobrze :D
Etam, gadanie :-) Jak masz taką przemianę materii, to nie powinno się nic zmienić :-) W ciąży też pewnie dużo nie przytyjesz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dzien dobry!
Dziewczyny musze przyznać, ze czytanie was to jak oglądanie fascynującego serialu :) czekanie na wyniki bety trzyma w napięciu i nie moge sie doczekać następnego odcinka haha. Uwielbiam Wam kibicować! Gratuluje wszystkim nowym mamuskom i kibicuje przyszłym :) ten cykl bedzie nasz!
Zaczęłam mierzyć temp.... dopiero 3dc!!!! Niech ten czas szybko mija....... juz chce testować haha
No nic życzę Wam miłego dnia, ja w pracy do 17, a pózniej lecę z koleżankami do kina na Bridget Jones :) mąż umiera na grypę :) wiec wybywam z domu! Nie zniese :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też Was uwielbiam czytać. Jesteście niesamowite i choć mało pisze to śledzę na bieżąco. Sarat wielkie gratki!:*

ja dziś mam 20 dc podbrzusze Ćmi, majtki to mam wręcz mokre i gwarantuje , że nie popuściłam[emoji14]Tylko nie mam takiego gęstego śluzu więc to pewnie nie ciążowy. Testować będę dzień przed @ czyli 7-8.11 :)

Pozdrawiam was wszystkie!

km5sio4pghry649q.png

Trzymam kciuki! A który to Twój dc? Wiem, że codziennie piszecie, ale ja już nie pamiętam która kiedy:-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]

Kochana tu jest taki ogrom informacji, ze nie da się zapamiętać wszystkiego. :) 4 dc. :D śmiesznie to brzmi. Ale cóż zrobić. Koniec @ i znów działamy. A u Ciebie jak? :)

Dzien dobry!
Dziewczyny musze przyznać, ze czytanie was to jak oglądanie fascynującego serialu :) czekanie na wyniki bety trzyma w napięciu i nie moge sie doczekać następnego odcinka haha. Uwielbiam Wam kibicować! Gratuluje wszystkim nowym mamuskom i kibicuje przyszłym :) ten cykl bedzie nasz!
Zaczęłam mierzyć temp.... dopiero 3dc!!!! Niech ten czas szybko mija....... juz chce testować haha
No nic życzę Wam miłego dnia, ja w pracy do 17, a pózniej lecę z koleżankami do kina na Bridget Jones :) mąż umiera na grypę :) wiec wybywam z domu! Nie zniese :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wchodzę i zawsze coś nowego przeczytam i oczekiwania na bety itd :D to Kochana działamy niedługo. U mnie 4dc. Miłego seansu w kinie :)

reklama
Do góry