reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie z rana :)

Ja też bym chciała przytyć. Mam 164 i waze 48 kg już od 10 lat moja waga się nie zmieniła na wyżej. Jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale te 2 kg do 50 by mi się przydało. :)
Pozazdrościć :-) Mam koleżankę, która ile by nie zjadła, tak nic nie przytyje. Już w liceum próbowała przytyć i do tej pory nic.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Odzywiam się zdrowo, ale ilość jedzenia jest nieograniczona dla mnie bo i tak gdzieś mi to ucieka :D Ale wszyscy mówią, ze jak urodze to już nie będzie tak dobrze :D
Etam, gadanie :-) Jak masz taką przemianę materii, to nie powinno się nic zmienić :-) W ciąży też pewnie dużo nie przytyjesz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dzien dobry!
Dziewczyny musze przyznać, ze czytanie was to jak oglądanie fascynującego serialu :) czekanie na wyniki bety trzyma w napięciu i nie moge sie doczekać następnego odcinka haha. Uwielbiam Wam kibicować! Gratuluje wszystkim nowym mamuskom i kibicuje przyszłym :) ten cykl bedzie nasz!
Zaczęłam mierzyć temp.... dopiero 3dc!!!! Niech ten czas szybko mija....... juz chce testować haha
No nic życzę Wam miłego dnia, ja w pracy do 17, a pózniej lecę z koleżankami do kina na Bridget Jones :) mąż umiera na grypę :) wiec wybywam z domu! Nie zniese :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też Was uwielbiam czytać. Jesteście niesamowite i choć mało pisze to śledzę na bieżąco. Sarat wielkie gratki!:*

ja dziś mam 20 dc podbrzusze Ćmi, majtki to mam wręcz mokre i gwarantuje , że nie popuściłam[emoji14]Tylko nie mam takiego gęstego śluzu więc to pewnie nie ciążowy. Testować będę dzień przed @ czyli 7-8.11 :)

Pozdrawiam was wszystkie!

km5sio4pghry649q.png

Trzymam kciuki! A który to Twój dc? Wiem, że codziennie piszecie, ale ja już nie pamiętam która kiedy:-(

qdkkx1hpzei65q7s.png

qdkkx1hpzei65q7s.png
[/QUOTE]

Kochana tu jest taki ogrom informacji, ze nie da się zapamiętać wszystkiego. :) 4 dc. :D śmiesznie to brzmi. Ale cóż zrobić. Koniec @ i znów działamy. A u Ciebie jak? :)

Dzien dobry!
Dziewczyny musze przyznać, ze czytanie was to jak oglądanie fascynującego serialu :) czekanie na wyniki bety trzyma w napięciu i nie moge sie doczekać następnego odcinka haha. Uwielbiam Wam kibicować! Gratuluje wszystkim nowym mamuskom i kibicuje przyszłym :) ten cykl bedzie nasz!
Zaczęłam mierzyć temp.... dopiero 3dc!!!! Niech ten czas szybko mija....... juz chce testować haha
No nic życzę Wam miłego dnia, ja w pracy do 17, a pózniej lecę z koleżankami do kina na Bridget Jones :) mąż umiera na grypę :) wiec wybywam z domu! Nie zniese :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wchodzę i zawsze coś nowego przeczytam i oczekiwania na bety itd :D to Kochana działamy niedługo. U mnie 4dc. Miłego seansu w kinie :)

reklama
Do góry