reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Może te testy Tak mają ze zarysy kresek widać. Jutro rano spróbuję wytrzymać i nie robić siusiu i po nocy i polecę doinnej apteki po inny tescik. Wiecie co jest zabawne, ze teraz się cieszę, ze w końcu coś się pojawiło. Może to zludna nadzieja ale zawsze iskierka:p;)

Może te testy Tak mają ze zarysy kresek widać. Jutro rano spróbuję wytrzymać i nie robić siusiu i po nocy i polecę doinnej apteki po inny tescik. Wiecie co jest zabawne, ze teraz się cieszę, ze w końcu coś się pojawiło. Może to zludna nadzieja ale zawsze iskierka:p;)
Kochana kup coś innego ... mój pink w zeszłym cyklu był i został biały wiec jest nadzieja ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy Hajmal się odezwała?

km5sio4pghry649q.png

Dziewczyny!!!! Wyszperalam swój test, który robiłam koło 11. Jest blada 2 kreska. Nie wiem czy pokazała się przed 5 minuta czy po bo po minucie go wyrzucilam. Mam tyci tyci nadzieję, choć będzie pewnie tak jak u Siwej. Siwa napisz jaki teściowa robiłaś. Ja mam Pink test.
Kochana ja robiłam bobo test.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry