reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam z rana,mam pytanie robiłyście testy antylipidowe po poronieniu ,po ciąży obumarlej, czekam na nowe lipcowki,megan jak się czujesz,nimiti a ty?Ewelinka zaczynamy my też sezon,:)
Docia
Dziś u mnie 11dc i zaczęły mnie jajniki boleć robię test owu i wieczór nasz
U mnie dzisiaj 10 dc śluz już jest a więc do dzieła :laugh2: owocnych starań :D;)

reklama
Alexandra kiedy masz wizytę ?

Izabela ale.wynik masz dobry ja w 6 tc miałam 36.20 wiec widzisz ;) wszystko dobrze.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
W przyszłym tygodniu, ale chyba nie będzie mojej gin w mieście, więc muszę się zapisać do kogoś innego.

Siwa przykro :(

Majka trzymam kciuki, ma się wchłonąć cholerstwo

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Witam sie z rana :-) dziewczyny dzis rano analizowałam swój wykres z ovufriend - jestem 6dpo (czyli 7dp pozytywnym teście) i od wczoraj juz bolą mnie piersi (jednak mi sie nie wdawało bo zaczęły bolec konkretnie gdyż przeszkadzały mi podczas snu [emoji79]) oczywscie zawsze przed @ bolą mnie piersi ale w zeszłym cyklu bole zaczęły sie 13dpo a 3dni przed @ w rym cyklu do @ jeszcze 7dni. Do tego temp ponowulacji podskoczyła do 37 szybciej niz w poprzednim cyklu. Nie wiem moze juz sobie wmawiam tak bardzo bym chciała ;-( po 26cyklach nieudanych to juz chyba na głowę dostaje ... jeszcze troche i sobie uroje te ciąże ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również witam. Niestety @ mnie nawiedziła. W nocy dostałam takiego bólu... myślałam, ze umieram :( proszę o zmianę w tabelce. 30.11 @, 3 cs.

Dziewczyny, ja Was podziwiam. Tyle czasu niektóre z Was się starają i cały czas walczycie. Do 3 razy sztuka, a może do 6, 20... muszę to sobie w głowie wszystko ułożyć.

Lez ile wlezie! Jakie masz leki? Dopytuje bo ja tez miałam krwiaka w jedynej ciąży ale niestety nie leżałam.. moze mam takie predyspozycje, nie wiadomo, chce wiedzieć na przyszłość co inni ginowie zalecają.

Bardzo ładnie przyrosła!! :)
No ja się trochę o tym naczytalam trochę dziewczynki na mnie nakrzyczaly i teraz grzecznie leżę tylko oby to coś dało. Biorę duphaston dwa razy po jednej, rutinoskorbin trzy razy po dwie i cyclonamine trzy razy po jednej. A tobie on pękł? Co dokładnie się stało jeśli mogę zapytać?

reklama
Do góry