reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro :( każda taka informacja dobija :( tulam cie i caluje :*

34bw43r8uvrpif8g.png

reklama
Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda naprawdę ok.....niestety to loteria :/ A najbardziej zaskakuje fakt, że z pierwszym było inaczej a teraz testy, oglądanie i efekt kompletnie odwrotny ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam brać leki, leżeć i czekać do kolejnej wizyty :/
Lez ile wlezie! Jakie masz leki? Dopytuje bo ja tez miałam krwiaka w jedynej ciąży ale niestety nie leżałam.. moze mam takie predyspozycje, nie wiadomo, chce wiedzieć na przyszłość co inni ginowie zalecają.

16dpo wynik 26
22dpo wynik ponad 500
Dokładnie lekarz wyniku nie podał tylko powiedział że ponad 500

Bardzo ładnie przyrosła!! :)

Ma was przyrastać dziewczyny :) Kto testuje w naj bliższym czasie ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie testy z soboty i niedzieli negatywne. @ mam mieć jutro. Jak do środy nie przyjdzie powtórzę test. Ale na nic nie liczę. Temperatura spadła, od soboty boli brzuch i głowa (zawsze przed @) testy negatywne. W sobotę odstawiłam duphaston i czekam...

A który dc?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
10... Ale przytulanki najwcześniej będą w 14, dlatego myślę że nic może z tego nie być...
Lekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Jak wgl lekarz może powiedzieć kobiecie w ciąży, w takiej sytuacji, że płód jest JESZCZE żywy, no wytrzymałabym chyba [emoji35] [emoji35] jest żywy i silny skoro daje sobie radę z takimi przeciwnościami. Niektórzy lekarze to się powinni zastanowić co mmówią... Ale lez kochana, zrelaksuj sie i nie stresuj. Fasolka silna, da radę [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Będzie piękny dzidziuś :)

nimitii ja jeszcze wkrótce będę testować... myślę, że (jak wytrzymam) to w poniedziałek nastepny ;)

No to dwie Sary beda podobnie testować :-) ja rownież w poniedziałek ale będę starać sie przetrzymac do wtorku bo na środę mam termin @. Zobaczymy :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak kochana co 2dni,pełna para,ale paski owu bielutkie,czyli seks bez zabezpieczeń:)
Hejka :-) :)
co dwa dni przytulanka powiadasz hmm Docia1975 a Ty na córcie staranka masz czy bez różnicy co będzie to będzie ?
Ja w tym m-Cu jakoś bez spiny :wink: chciałam i tempke mierzyć i paski ale jakoś zupełnie inaczej wyszło :laugh2: i nie powiem lepiej mi :biggrin2:
Co mi pisane to będzie :D w zeszłym cyklu starnka i w ovu i przed a rezultatów nima :errr: więc luzik ;)

reklama
Hej laseczki jestem u rodzinki i nie mam czasu. Podczytuje.
Izabela gratulacje piękna beta.
U mnie 21 DC temp na poziomie 36.9
Dzis zauwazylam kswa z mlekiem troszkę śluzu i to bylo e srodku. Śluzu mam tez duzo.
Zatestuje w pn. Chyba ze tempka jeszczę podskoczy. :)

Do góry