Tak mi przykro każda taka informacja dobija tulam cie i caluje :*Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Wygląda naprawdę ok.....niestety to loteria :/ A najbardziej zaskakuje fakt, że z pierwszym było inaczej a teraz testy, oglądanie i efekt kompletnie odwrotny ...Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Lez ile wlezie! Jakie masz leki? Dopytuje bo ja tez miałam krwiaka w jedynej ciąży ale niestety nie leżałam.. moze mam takie predyspozycje, nie wiadomo, chce wiedzieć na przyszłość co inni ginowie zalecają.Mam brać leki, leżeć i czekać do kolejnej wizyty :/
16dpo wynik 26
22dpo wynik ponad 500
Dokładnie lekarz wyniku nie podał tylko powiedział że ponad 500
Bardzo ładnie przyrosła!!
Magda36
U mnie testy z soboty i niedzieli negatywne. @ mam mieć jutro. Jak do środy nie przyjdzie powtórzę test. Ale na nic nie liczę. Temperatura spadła, od soboty boli brzuch i głowa (zawsze przed @) testy negatywne. W sobotę odstawiłam duphaston i czekam...Ma was przyrastać dziewczyny Kto testuje w naj bliższym czasie ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Tule mocno kochanaLekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Będzie piękny dzidziuśPoczątkowo dramat. Teraz już jakoś ogarnelam sytuację w domu i nawet nie myślimy że mogłoby to się skończyć źle
nimitii ja jeszcze wkrótce będę testować... myślę, że (jak wytrzymam) to w poniedziałek nastepny
10... Ale przytulanki najwcześniej będą w 14, dlatego myślę że nic może z tego nie być...
Jak wgl lekarz może powiedzieć kobiecie w ciąży, w takiej sytuacji, że płód jest JESZCZE żywy, no wytrzymałabym chyba [emoji35] [emoji35] jest żywy i silny skoro daje sobie radę z takimi przeciwnościami. Niektórzy lekarze to się powinni zastanowić co mmówią... Ale lez kochana, zrelaksuj sie i nie stresuj. Fasolka silna, da radę [emoji8]Lekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Będzie piękny dzidziuś
nimitii ja jeszcze wkrótce będę testować... myślę, że (jak wytrzymam) to w poniedziałek nastepny
No to dwie Sary beda podobnie testować :-) ja rownież w poniedziałek ale będę starać sie przetrzymac do wtorku bo na środę mam termin @. Zobaczymy :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
HejkaTak kochana co 2dni,pełna para,ale paski owu bielutkie,czyli seks bez zabezpieczeń
co dwa dni przytulanka powiadasz hmm Docia1975 a Ty na córcie staranka masz czy bez różnicy co będzie to będzie ?
Ja w tym m-Cu jakoś bez spiny chciałam i tempke mierzyć i paski ale jakoś zupełnie inaczej wyszło i nie powiem lepiej mi
Co mi pisane to będzie w zeszłym cyklu starnka i w ovu i przed a rezultatów nima więc luzik
reklama
Hej laseczki jestem u rodzinki i nie mam czasu. Podczytuje.
Izabela gratulacje piękna beta.
U mnie 21 DC temp na poziomie 36.9
Dzis zauwazylam kswa z mlekiem troszkę śluzu i to bylo e srodku. Śluzu mam tez duzo.
Zatestuje w pn. Chyba ze tempka jeszczę podskoczy.
Izabela gratulacje piękna beta.
U mnie 21 DC temp na poziomie 36.9
Dzis zauwazylam kswa z mlekiem troszkę śluzu i to bylo e srodku. Śluzu mam tez duzo.
Zatestuje w pn. Chyba ze tempka jeszczę podskoczy.