reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Iza, jest dobrze! Podaj jaki wynik miałaś poprzedni tydzień temu, który to dpo i jaki teraz i który dpo zeby było obok siebie.

Majka, kciuki zeby krwiak sie wchłonął! Masz jakies zalecenia na to?

Bertha pamiętam, że Ty wyczyniasz szaleństwa z testami ciazowymi .... od którego dpo zaczynasz testować ?
Wiem, że najlepiej w dzień @ ale tak realnie ile wcześniej może coś wyjść ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testuje od 10dpo, wielu dziewczynom w ciąży juz wtedy pokazał sie cien. Ale tez oczywiście jest pewnie wiele przypadków ze jeszcze wtedy nic nie wyjdzie a ciąża bedzie, takze zawsze można sobie jeszcze wytłumaczyć ze za wczesnie :)

Hej [emoji3]
Siwa, ja widzę cień !
Megan, kreska coraz ciemniejsza, super! Teraz tylko pozostało ci czekać na wizytę [emoji3]
Iza, nie przejmuj sie tak !! Jest dobrze!
Kupiłam testy owu z rossmana i teraz sie zastanawiam kiedy zacząć bo teraz owu miałam w 12dc a miesiąc wcześniej w 16.. w 11 dc bedzie dobrze?

Sylwaq, trzymam kciuki za testowanie i za drugą kreche!
Izabela, tylko spokój może nas uratować! [emoji6] nie denerwuj się, beta rośnie, dbaj o was teraz bo to teraz najważniejsze. Lekarz ma rację, a to dopiero początek, zobaczysz jak ci potem beta w kosmos wystrzeli! Trzymam kciuki! [emoji8]
Siwa, może to nie @ tylko po prostu plamienia, które dziewczynom się często zdarzają... Bardzo plamilas? Może faktycznie dla spokoju nawet zrobić ten progesteron...

Mnie zaczyna boleć prawy jajnik, coraz bardziej zaczynam się dolowac... [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Sylwaq, trzymam kciuki za testowanie i za drugą kreche!
Izabela, tylko spokój może nas uratować! [emoji6] nie denerwuj się, beta rośnie, dbaj o was teraz bo to teraz najważniejsze. Lekarz ma rację, a to dopiero początek, zobaczysz jak ci potem beta w kosmos wystrzeli! Trzymam kciuki! [emoji8]
Siwa, może to nie @ tylko po prostu plamienia, które dziewczynom się często zdarzają... Bardzo plamilas? Może faktycznie dla spokoju nawet zrobić ten progesteron...

Mnie zaczyna boleć prawy jajnik, coraz bardziej zaczynam się dolowac... [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Jajniki bolą wytwarza się ciałko żółte,rośnie w jajniki,dobry znak kochana

Do góry