To oby nie przyszedłJa, jak okres nie przyjdzie w środę.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby nie przyszedłJa, jak okres nie przyjdzie w środę.
Bertha pamiętam, że Ty wyczyniasz szaleństwa z testami ciazowymi .... od którego dpo zaczynasz testować ?
Wiem, że najlepiej w dzień @ ale tak realnie ile wcześniej może coś wyjść ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam brać leki, leżeć i czekać do kolejnej wizyty :/Iza, jest dobrze! Podaj jaki wynik miałaś poprzedni tydzień temu, który to dpo i jaki teraz i który dpo zeby było obok siebie.
Majka, kciuki zeby krwiak sie wchłonął! Masz jakies zalecenia na to?
16dpo wynik 26Iza, jest dobrze! Podaj jaki wynik miałaś poprzedni tydzień temu, który to dpo i jaki teraz i który dpo zeby było obok siebie.
Majka, kciuki zeby krwiak sie wchłonął! Masz jakies zalecenia na to?
Ja jak przełamę strach .... w śr, czw lub pt ... jak @ wcześniej nie przyjdzieMa was przyrastać dziewczyny Kto testuje w naj bliższym czasie ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kobito, jak dla mnie piękna beta, nie martw się! Majka, a co mówi lekarz? Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. [emoji4]16dpo wynik 26
22dpo wynik ponad 500
Dokładnie lekarz wyniku nie podał tylko powiedział że ponad 500
Jajniki bolą wytwarza się ciałko żółte,rośnie w jajniki,dobry znak kochanaSylwaq, trzymam kciuki za testowanie i za drugą kreche!
Izabela, tylko spokój może nas uratować! [emoji6] nie denerwuj się, beta rośnie, dbaj o was teraz bo to teraz najważniejsze. Lekarz ma rację, a to dopiero początek, zobaczysz jak ci potem beta w kosmos wystrzeli! Trzymam kciuki! [emoji8]
Siwa, może to nie @ tylko po prostu plamienia, które dziewczynom się często zdarzają... Bardzo plamilas? Może faktycznie dla spokoju nawet zrobić ten progesteron...
Mnie zaczyna boleć prawy jajnik, coraz bardziej zaczynam się dolowac... [emoji17]