reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A więc z plamienia zrobiła się @. Zrobiłam jeszcze test facelle ale nie ma żadnego cienia.
Podaję nowe dane do tabelki
kolejna @ 26.11 , 7 cs

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia i rady. Chyba muszę zrobić termin u gina choć jak nie jestem w ciąży to ciężko będzie się dostać.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jajniki bolą wytwarza się ciałko żółte,rośnie w jajniki,dobry znak kochana
Jakby nie mogły cholera ze 2 dnipoczekać, teraz będę się martwić ze za mało prób i zmarnowany cykl [emoji14]
A więc z plamienia zrobiła się @. Zrobiłam jeszcze test facelle ale nie ma żadnego cienia.
kolejna @ 26.11 , 7 cs

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia i rady. Chyba muszę zrobić termin u gina choć jak nie jestem w ciąży to ciężko będzie się dostać.

Siwa [emoji17] tulam mocno, faktycznie zrób te badania. Oby wszystko było w porządku [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

kolejna @ 26.11 , 7 cs

Tule kochana ... mnie tez juz brzuch zaczął boleć na @ wiec pewnie zaraz będę za Tobą
A bardzo miałaś obstawiony cykl ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwaq, trzymam kciuki za testowanie i za drugą kreche!
Izabela, tylko spokój może nas uratować! [emoji6] nie denerwuj się, beta rośnie, dbaj o was teraz bo to teraz najważniejsze. Lekarz ma rację, a to dopiero początek, zobaczysz jak ci potem beta w kosmos wystrzeli! Trzymam kciuki! [emoji8]
Siwa, może to nie @ tylko po prostu plamienia, które dziewczynom się często zdarzają... Bardzo plamilas? Może faktycznie dla spokoju nawet zrobić ten progesteron...

Mnie zaczyna boleć prawy jajnik, coraz bardziej zaczynam się dolowac... [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A który dc?

Kobito, jak dla mnie piękna beta, nie martw się! Majka, a co mówi lekarz? Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Lekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.

Lekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Często takie twory pod wpływem hormonów się wchłaniają. Trzeba być dobrej myśli. Rozumiem ile nerwów i stresu kosztuje Cię ta sytuacja. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Często takie twory pod wpływem hormonów się wchłaniają. Trzeba być dobrej myśli. Rozumiem ile nerwów i stresu kosztuje Cię ta sytuacja. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Początkowo dramat. Teraz już jakoś ogarnelam sytuację w domu i nawet nie myślimy że mogłoby to się skończyć źle :)

Siwa przykro mi;-(

Iza - beta rośnie super i trzeba myślec pozytywnie!!

A ja zaczynam głupiec [emoji851][emoji23] bolą mnie piersi (albo mi sie tylko wydaje juz sama nie wiem [emoji848][emoji79]) i jakby mnie w jajniku cmilo ... ale tez moze juz mi sie wydawać. Także tego ... chyba czas odwiedzić kolegów po fachu na konsultacje [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa przykro mi;-(

Iza - beta rośnie super i trzeba myślec pozytywnie!!

A ja zaczynam głupiec [emoji851][emoji23] bolą mnie piersi (albo mi sie tylko wydaje juz sama nie wiem [emoji848][emoji79]) i jakby mnie w jajniku cmilo ... ale tez moze juz mi sie wydawać. Także tego ... chyba czas odwiedzić kolegów po fachu na konsultacje [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest właśnie dobre :-) ... to ja też się dopisze do grupy wsparcia [emoji12]
Cały cykl luz a pod koniec .... eh oszalec można

reklama
Tule kochana ... mnie tez juz brzuch zaczął boleć na @ wiec pewnie zaraz będę za Tobą
A bardzo miałaś obstawiony cykl ?

Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.

Do góry