Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się nimiti trzymam kciuki,a kysz małpoU mnie 21dc. 8 dni do @@ dzis temp troszkę podskoczyła. Test owu był pozytywny 15dc w nocy tak mnie bolał brzuch ze myślałam ze umrę. W zeszłym cyklu tylko jajknik bolał. A w tym jakaś masakra. Jakieś 12h po tym bolu były przytulasy (i tez przed dwa dni z rzędu) a pozniej nic bo z mężem kłótnia ;-) także ten cykl obstawiam na stracony. Tylko tak sie zastanowiam czy piersi mnie bolą serio jak przycisnę czy mi sie wydaje ... [emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izka suuuper nie stresuj sieDzwonił lekarz. wynik bety ponad 500. powiedział że jest dobrze. w czwartek powtórka i za tydzień we wtorek na usg. chyba dalej się nie uspokoilam. coś wolno rośnie.
Widać i to dobrze.
Eh to niedobrze. Ile dpo? Jesteś pewna,że to @Hej Dziewczyny. Jednak nie jestem psychiczna bo zadzwoniłam z pracy do mojego M. I poprosiłam by spojrzał na mój poranny test. Też widział ten cień. Obudziła się we mnie nadzieja ale na krótko bo właśnie zaczęłam plamic. Więc chyba @ zawitała do mnie dzień wcześniej.
Zastanawiam się czy nie mam czasem problemu z progesteronem i po prostu jajeczko nie może się zagniezdzic.[emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
prosze Cie, przestan sie stresowac ciagleNo
To troszkę się uspokoilam. usg mam za tydzień we wtorek.
Dobrze już dobrze. już nie będę. teraz będę się cieszyć. skoro lekarz mówi że jest dobrze to znaczy że jest dobrze.prosze Cie, przestan sie stresowac ciagle
Dobrze już dobrzr
Dobrze już dobrze. już nie będę. teraz będę się cieszyć. skoro lekarz mówi że jest dobrze to znaczy że jest dobrze.