reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

(...)Wychodzi na to że nie mogę mieć za dużo testów w domu.
Albo miec porządne zapasy a nie tylko dwa :D
Ja mam np z 15szt wiec sie nie martwię ze mi zabraknie ;)

Miałam wrażenie ze moze bede miała wczoraj owu bo duzo śluzu płodnego mi sie pojawiło i temp spadła wiec mimo ze jestem po laparo to zaciągnęłam M do przytulanek :) ale chyba jednak nic z tego bo temp nie wzrosła dzisiaj jakos specjalnie. Normalnie to powinnam miec @ za tydzień ale ze była operacja to nie wiem czy sie nie przesunie i wlasnie za 2 tyg @ nie przyjdzie.. zobaczymy..

reklama
Zobacz załącznik 780548
Przed chwilką robiony[emoji14]z 4 siusków:D facelle strumieniowy czulosc 25:p a tamten czulosc 10 pink[emoji14]takze niebo a ziemia[emoji14]bozee jestem tak szczesliwa ze nawet sterta brudnych garów wydaje mi sie super :D mam nadzieje ze rozpoczynam fale pozytywów :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje:D

Wydaje mi sie ze to zalezy od dziecka i jego wieku . Ja jak bylam dzieciaczkiem i mój kochany króliczek maciuś zachorował a ja to strasznie przeżywałam ,to wiem że rodzice mi sprawili za jakiś czas chomika dżungarskiego i od razu myśli skupiły sie na nowym zwierzątku o którego trzeba bylo sie zatroszczyc itp . I nie było tak ze już królika mialam gdzies ale lepiej bylo zniesc jego strate . No ale wiadomo każdy robi tak jak uważa za najlepsze dla swojego dziecka :)

Wydaje mi sie ze to zalezy od dziecka i jego wieku . Ja jak bylam dzieciaczkiem i mój kochany króliczek maciuś zachorował a ja to strasznie przeżywałam ,to wiem że rodzice mi sprawili za jakiś czas chomika dżungarskiego i od razu myśli skupiły sie na nowym zwierzątku o którego trzeba bylo sie zatroszczyc itp . I nie było tak ze już królika mialam gdzies ale lepiej bylo zniesc jego strate . No ale wiadomo każdy robi tak jak uważa za najlepsze dla swojego dziecka :)

Dziecko bardzo przeżywa i serce pęka jak widzi się te smutne oczy i łzy. Mój pies zachorował i został uspiony po 11 latach z nami spędzonych (nasz pierwszy pies). Po 3 miesiącach wszyscy zgodnie stwierdzili, ze bardzo nam brakuje tego pupila i rodzice kupili drugiego, ta sama rasa i imię też dostał to samo :D hehe może to śmieszne, chociaż charakterami te psy różnią się ogromnie. Może daj synkowi się wyciszyć i być może sam powie, ze chciałby jeszcze zwierzątko. :) Ty już siwa84 będziesz wiedziała co robić :)

Albo miec porządne zapasy a nie tylko dwa :D
Ja mam np z 15szt wiec sie nie martwię ze mi zabraknie ;)

Miałam wrażenie ze moze bede miała wczoraj owu bo duzo śluzu płodnego mi sie pojawiło i temp spadła wiec mimo ze jestem po laparo to zaciągnęłam M do przytulanek :) ale chyba jednak nic z tego bo temp nie wzrosła dzisiaj jakos specjalnie. Normalnie to powinnam miec @ za tydzień ale ze była operacja to nie wiem czy sie nie przesunie i wlasnie za 2 tyg @ nie przyjdzie.. zobaczymy..

Kochana, przepraszam, ze to tyle trwało, ale M pisze właśnie o tej diecie tłuszczowej i zaraz Ci wyśle :) miał ogrom pracy i nie chciałam go tak cisnac mocno o to :)

Witam się niedzielnie.U mnie juz samopoczucie dużo lepsze.W tym cyklu pomierze chyba temp.żeby zobaczyć czy dobry wykres wyjdzie a za miesiąc może spróbuję tego inofemu, tylko boje sie żeby mi nie rozwalił cyklu.Moj m stwierdzil ze im mniej robie tym lepiej dla mnie.Może mieć akurat rację.
Siwa wspolczuje śmierci chomika.Jak nasz kiedys zdechł to u nas żałoba była z tydzień.To był bardzo mądry i zżyty z nami chomik.Na jego cześć nazwaliśmy tak samo kota, niestety 2-tyg.temu rodzice musieli uspic kota, bo miał już 12 lat i ostra niewydolność nerek.Do dzisiaj jeszcze po nim placzemy bo byl naszym czlonkiem rodziny.Przygarnelismy go jak mial 3 tyg.Poczekaj chwilę i spytaj sie synka czy niechcialby nowego zwierzątka.

reklama
Do góry