Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje bardzo :* teraz czekam tez na CiebieMegan kochana !!!! GRATULACJE!!! Krecha jaj talala bardzo sie ciesze
Megan22 gratulacje! Szybko Ci wyszła ta druga kreseczka.
Problem w tym, że dopiero w czwartek będę w Warszawie [emoji14] a chciałam zacząć jak najwcześniej, no ale co zrobisz [emoji2] @ na 20.11. Nawet dzisiaj tych przecenionych testów w Rossmannie nie kupiłam, co by losu nie kusić [emoji1] [emoji1]Windi głowa w górę ja już się wzięłam do roboty,co 2dzien seks a co będziemy sobie żałować,bezstresowo,co ma być to będzie,zabieg 20 wrzesień,21pazdziernik okres,i co trzeba korzystać z męża a nóż się udaaaaaa
Dziękuje[emoji14]no też byłam w szoku że sie cos pokazało[emoji14]Megan22 gratulacje! Szybko Ci wyszła ta druga kreseczka.
Chce dolaczyc do Ciebie
Ja też nie mam zamiaru nic sprawdzać. Spontan, jak będzie, to będzie, po co myśleć :-) Niepotrzebnie się człowiek stresuje.Tomag8, masz rację chociaż czasem jest to silniejsze ode mnie.. a fakt testy mnie zestresowaly bo wychodziły negatywne, każdy spadek temp tez od razu myślenie "dlaczego?" Wiec teraz chyba dam na luz.. wsłucham sie w swój organizm po prostu [emoji3]
Dzisiaj przyszła jak w zegarku !Super! Może w końcu się uda !
Spark, a ty juz po @ ?
Windy, a wy juz zaczynacie kolejne starania czy jeszcze @?