Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26dc a teraz wypada cykl 30dniowySylwaq, który dzień cyklu? Może już pytałam, ale ja mam zaawansowana skleroze [emoji2] [emoji2]
Dziękuje :*Megan wielkie gratki i nudnej ciazy!
U mnie niestety dziś 1dc, znów cykl nie wypalił, dobrze był obstawiony, owulka była i dupa.Zaczynam 11 cykl starań.Dołuje mnie to juz.
Cykle takie jak u mnie [emoji6] nie testuj tak wcześnie, po co się dolowac.... Czekaj na termin @ ja trzymam kciuki!!!26dc a teraz wypada cykl 30dniowy
Wiem, wiem, ale nie podłamałam się. Na spokojnie, to dopiero pierwszy cs.Cykle takie jak u mnie [emoji6] nie testuj tak wcześnie, po co się dolowac.... Czekaj na termin @ ja trzymam kciuki!!!
Oleczka920 , 25.10 urodziła syna Gabrysia .
Nie myśl tak nawet ! Każdemu jest dana dzidzia nawet druga czy trzecia itpMegan nie wiem czy w moim przypadku jest sens się starać.Przy pierwszych staraniach miałam 16 nieudanych cykli (wyniki mieliśmy super), przy drugim razie w 4-tym zaszlam ale byłam na totalnym luzie, nawet nie wiedziałam czy chce miec drugie dziecko (niestety poronilam).Może nie jest dane mi drugie dziecko.